TV-app Windows 10

met de TV-app Windows 10 kan nu op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft gemakkelijk tv kijken online. Wie wil snelle tijden draaien in een voetbalwedstrijd of mist elke aflevering van je favoriete serie, moet toevlucht nemen tot duidelijke app. Hoewel individuele stations of hun media-bibliotheken kunnen worden genoemd in elk geval via de browser, maar echte TV voel het gaat niet aan. Remedy voorziet nu in een kleine tool die al voor Windows 10 is geoptimaliseerd en wordt geleverd met de easy-to-TV streaming op de computer.

TV-app Windows 10

TV-app Windows 10 - meer dan live streaming

Terwijl het aanbieden van de app meer dan alleen een live tv-stroom voor Windows 10. Naast de intuïtieve bediening die zelfs werkt perfect op touch screens, scoort de TV App Windows 10 met tal van functies. Maar door te gaan naar de echte vraag:

De kanalen kunnen streamen?

De app biedt op dit moment alleen toegang tot de Duitse omroep van de publieke omroep. Buitenlandse of particuliere zenders zijn niet inbegrepen App voor Windows 10 in het aanbod van de TV. De kanalen 21 zijn: 3sat, ARD, arte, BR, BR alpha, einsfestival, plus, uur Kika, MDR, NDR, Phoenix, rbb, SR, SWR, Tagesschau24, WDR, ZDF, ZDFinfo, ZDFkultur en ZDFneo. Iedereen die wil streamen 10 particuliere of buitenlandse radiostations op Windows, heeft nog te doen op de websites van de afzonderlijke zenders die momenteel zijn. Echter, de app biedt - van dit euvel terzijde - veel gebruiksvriendelijke functies:

Functies van de TV-app

Met de Live TV streamen voor Windows 10 gebruikers kunnen tv kijken alleen online, maar krijgen voor de aangeboden kanalen ook gelijk aan een televisie hen te begeleiden. De gratis tv-gids geeft ook interessante informatie over de huidige en toekomstige programma's. Live TV Stream meer comfortabel met een aantal instellingen zijn. Vervolgens worden de afzonderlijke stations kunnen worden aangebracht in elke volgorde hetzij rechtstreeks pinning op de homepage. Een kleine high-licht geheugenfunctie. Door het verzenden van herinnering gebruikers nooit een spannende film of een interessante documentaire missen.

Compatibel met Couchfunk

De app maakt deel uit van de succesvolle Couchfunk-entertainment universum. Alle apparaten kunnen cross-platform gebruik met een login zijn. Aangepaste instellingen worden automatisch gesynchroniseerd. Als een pro-Universe-gebruikers zijn ook gebruikers alle premium functies die beschikbaar zijn. Het spectrum van de Dresden Social TV bedrijf omvatten niet alleen Couchfunk, voetbal radio en een web-widget rond de televisie.

map