Huawei Horloge manual

Huawei Horloge manual

de Huawei horloge Handleiding Downloaden toont op 61 pagina’s alle functies en instellingen van de populaire Smart Watch. De Huawei horloge handboek biedt de lezer met handige tips en trucs en blijkt te zijn waardevol hulpmiddel zijn wanneer zich problemen voordoen.

Huawei Kijk Handleiding Downloaden als een informatieve gids in PDF-formaat

Wanneer Huawei Watch is een lopend met Android Wear smartwatch, die werd voorgesteld in maart 2015 en is beschikbaar voor verkoop sinds September 2015. De SmartWatch Huawei is gebaseerd op het ronde ontwerp van de traditionele horloges. Het heeft een AMOLED scherm met een diagonaal van 42 mm en een resolutie van 400 × 400 pixels. De afwerking is van zeer hoge kwaliteit met een roestvrij staal en een saffier kristal glas.

Huawei horloge Handleiding DownloadenHuawei horloge handmatig downloaden in PDF-formaat met veel tips & Trucs (Foto: Huawei / Redactie)

Huawei horloge met hartslagmeter en een accelerometer

Binnen in de Huawei Bekijk een 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon werkelt 400 processor met 512 MB RAM-geheugen en 4 GB intern geheugen. De Huawei SmartWatch heeft een gyroscoop, een versnellingssensor en een hartslagmeter aan boord en ondersteunt Wi-Fi en Bluetooth 4.1. Als er een GPS Huawei horloge is gebaseerd op de aangesloten smartphone. Dit vereist een smartphone met iOS 8.2 of Android 4.3. Met SmartWatch, kan de gebruiker ook bellen of gebeld worden.

Huawei horloge Handleiding Downloaden met duidelijke inhoud

Na de Huawei horloge Manual Download de lezer een duidelijke inhoudsopgave en diverse gezichtspunten zijn beschikbaar. De Huawei horloge gebruiker begint met de hoofdstukken Quick Start, Verbinden en paddocks, Algemene informatie, nieuws assistent en Bluetooth oproepen. Doorgaan 8 Handboek vanaf pagina 30 met de porties Ok Google, meer functies en wijzerplaten in Huawei Mate. Dit laatste hoofdstuk geeft gedetailleerde informatie, zoals switching, verbergen en downloaden wijzerplaten werken.

Huawei Kijk Handleiding Downloaden Quick StartHet hoofdstuk Quick Start worden de belangrijkste bedieningselementen. (Foto: Huawei / Redactie)

De Huawei horloge User Guide legt alle instellingen in detail

Vanaf pagina 40, de Huawei horloge Gebruikershandleiding op het scherm controle, attitudes en product onderhoudsgegevens. De lezer leert over de batterij verlengen, het aanpassen van de bandlengte, de vervanging van de armband en voor het handhaven van de klok. Ten slotte is de Huawei horloge handleiding geeft antwoord op veelgestelde vragen, met inbegrip van "Hoeveel telefoons kunnen worden aangesloten op mijn horloge?".
"Wat is het bereik van Bluetooth van het horloge?" en "Waarom kan ik niet ontvangen push-berichten op mijn horloge, wanneer gekoppeld aan een Android-telefoon?"

map