naftaleentrisulfon- app

Naftaleentrisulfon- gebruikers ontvangen de gratis naftaleentrisulfon- app een prima controller instantie. In de aanvraag, SMS en gratis minuten en het verbruik gegevensvolume kan kruiscontrole zijn indien nodig instellen.

Naftaleentrisulfon- app: Een must voor alle gebruikers van naftaleentrisulfon- tarieven

In plaats van het maken ervan dat onoplettende gebruikers hoger zijn dan hun tarief grenzen en glijden in overpriced megabyte prijzen, naftaleentrisulfon- geeft haar klanten een stevige controle-instrument bij de hand. Dus gebruikers kunnen eenvoudig beheren hun tarief met de naftaleentrisulfon- Android-applicatie. De app is beschikbaar voor Windows Phone, iOS en Android op de markt - de laatste kan gratis gedownload worden hier. De app een account nodig bij naftaleentrisulfon- en minimum Android-versie 4.0.3, zoals hoger. Opmerking: Het aanbod naftaleentrisulfon- callmobile wordt niet ondersteund in de toepassing.

naftaleentrisulfon- app

Eenvoudige tariefstructuur controle met naftaleentrisulfon- Android

De app helpt de gebruiker om zijn evenwicht in het achterhoofd te houden. Dus de app toont niet alleen de resterende SMS en belminuten in, maar ook gewoon het datavolume in MB. Snel geopend en naftaleentrisulfon- app je meteen weet waar u aan toe bent. Dus extra megabytes dat een heleboel geld bespaart men kosten.

Opladen met het tarief app

het wordt gevonden in haar regelmatige controle die het datavolume bijna leeg is, heb je niet alleen lastig te lopen op de computer. Gebruikers kunnen eenvoudig hun balansen aan te passen via de app en lading. De app biedt de gebruiker verschillende manieren opladen klaar Ten eerste kunt u zo nodig via Aufladebon of hinterlegtem bankrekening op te laden. Of je kijkt naar automatische cash-injecties sets. U kunt bijvoorbeeld instellen dat de nieuwe credit zodra je onder 4 euro is opgeladen. Of u kunt een maandelijkse automatische afschrijving van 10 of 20 euro vast te stellen.

Naftaleentrisulfon- app tarief

Comfortabele tariefswijziging

Zoals gemakkelijk kan worden aangepast aan de eigen tarief. Die opmerkt dat de geboekte tarief niet past in hun eigen behoeften, zet het gewoon. Slechts één, twee klikken en het nieuwe tarief wordt geplaatst. De app geeft vervolgens de betreffende periode.

Ondersteuning slechts een muisklik verwijderd

De app mobiele operator is uiterst gebruiksvriendelijk. De belangrijkste functies zijn te vinden direct op extra's die af te leiden en te verwarren, is weggelaten. Degenen die nog steeds niet zo goed omgaan is of aanvullende vragen, bijvoorbeeld bij een tarief heeft, kan gewoon bellen met de steun vanuit de app.

map