World TV and Radio Player

Verveling dankzij World TV and Radio Player nee, omdat deze Verscheidenheid van radio- en tv-stations met streaming aanbod ontvangt van films, live sportevenementen en muziek direct via het internet. De gebruiker maakt gebruik van een lange lijst van internationale kanalen die zijn gesorteerd op onderwerp. Het aanbod wordt aangevuld met clips van YouTube.

TV Movie Radio Player Download: sport, nieuws en films via het internet

de TV Movie Radio Player Download laat de handige ontvangst van duizenden radio- en tv-kanalen uit de hele wereld. De tv-kanalen zijn in de gebruikelijke categorieën, zoals Sport, comedy, muziek, nieuws en films verdeeld. Het oppervlak van de Internet-ontvanger is gestructureerd als de weergave op het scherm van een tv-toestel. Aan de rechterkant de zenderlijst is altijd aanwezig dat de programma's naargelang hun land van herkomst en thema.

TV Movie Radio Player Download

opslaan individuele stations als favoriet

Met deze geïntegreerde zoekfunctie kan de Bereik sorteren op genre, land, naam van de zender, de titel, de artiest en het jaar. Indien gewenst, u op te slaan afzonderlijke kanalen als favorieten. Dubbelklik op de naam van de zender streaming begint.

audio opnemen track als een MP3-bestand

World TV and Radio Player neemt over het verzoek Geluid van de stroom als een MP3-bestand, waar u de kwaliteit van de opname zelf kan bepalen. Beide films zoals radio-uitzendingen kunnen ook worden opgeslagen als ASF of MP3-bestand op je eigen computer. De freeware fungeert ook als een video en audio converter en zet een knop geladen stromen in een passende vorm.

TV Movie Radio Player Download MP3

Gebruik TV Movie Radio Player als een slaap

Voor de afwisseling, een aantal thema's die het oppervlak van de TV-ontvanger baden in verschillende kleuren te creëren. Praktisch: Bij het opstarten van het programma World TV and Radio Player automatisch de zenderlijst, kunt u dan met een full text search en te personaliseren. Na een vooraf bepaalde tijd, de multimedia freeware de computer afsluit. dus de gebruiker kan nog steeds zien er een beetje TV voor Einschlummern, voordat hij valt in slaap in de voorkant van de virtuele televisie. Andere internet-tv-programma's zijn beschikbaar in onze software catalogus gratis te downloaden. compileren persoonlijke tv-gids Een snelle internet verbinding wordt vervangen door de TV Movie Radio Player Download de schotelantenne of kabel-tv. Met freeware de gebruiker mengt zijn persoonlijke entertainment samen. Hij selecteert een schijnbaar erschlagenden schat aan radio- en tv-streams zijn favorieten en zapt zuiver, waar en wanneer hij wil. Meestal gevonden in het bereik van toepassing zelfs hele films. Een blik is moeite waard in ieder geval.

map