Arclab webformulier generator

Arclab webformulier generator

Arclab webformulier generator vormen voor websites. Zonder enige expertise op dit gebied Klik website-exploitanten om professionele formulieren van vooraf gedefinieerde elementen samen. De shareware bevat alle vormen elementen en brengt met kant-en-klare sjablonen die de gebruiker direct kan gebruiken of aan te passen.

formulieren maken met een klik: Arclab Web Form Generator Download

Of contact formulier, abonnement op de nieuwsbrief of individuele vormen: De Arclab Web Form Generator Download helpt nieuwkomers in de oprichting van de overeenkomstige HTML of PHP code. Dit omvat volgens een van de vereisten om meldingen te sturen per e-mail, respectievelijk de evaluatie van het webformulier. Tal van templates voor de diverse aankomende gebruikte knoppen zoals "sturen". "meer" en dergelijke zorgen voor visuele afwisseling. Met behulp van een geïntegreerde upload module shareware publiceert de sjablonen en dezelfde.

Arclab Web Form Generator Download

Volledige controle over de vorm data

Een hoge veiligheid is gewaarborgd door regeling van de formuliergegevens. De eigenaar van deze website schept de vorm volgens de Arclab Web Form Generator Download en het installeren direct op uw eigen computer en laad het later op zijn web server naar de andere sites. Op deze manier worden alle data blijft bij de gebruiker en de evaluatie van de vorm betrokkene volledig van haar controle.

Ondersteuning voor Joomla en WordPress

Arclab Web Form Generator biedt veel flexibiliteit bij de integratie in hun eigen websites. Optioneel kan de formulieren zelf kan aangemaakt worden integreren volledig nieuwe of bestaande webpagina. De shareware ondersteunt integratie zelfs met Joomla, WordPress of CMS Typo 3.

Plaats checkboxes en Captcha met Arclab Web Form Generator

Het webformulier generator is verdeeld in de gebruikersinterface in drie gebieden. Het centrale middendeel geeft de ontwerpmening of schakelbare voorbeeld van de vorm. Rechts van de vormelementen zijn opgenomen. In de linkerkolom alle vormen pagina’s, met inbegrip van het succes en de foutpagina kan worden gezien. Het voorbeeld toont de vorm precies zoals het wordt gepresenteerd op de website in de browser. Het ontwerpen van formulieren is heel simpel. Alle belangrijke elementen zoals tekstvelden, selectievakjes of Captcha zijn al aan boord en snel en gemakkelijk kan worden door te klikken op het formulier in te voegen. De meegeleverde templates kunnen worden ge├»mporteerd op aanvraag en veranderde op wil. Meer hulpmiddelen voor webdesigners kan worden gevonden voor gratis te downloaden in onze software aanbieden.

Arclab Web Form Generator Download Forms

Beperkingen van Arclab webformulier generator

De formulieren die zijn gemaakt met de proefversie niet alle inzendingen te zenden.

Beoordeling van de redactie

Arclab Web Form Generator Download Editor's Rating

map