De eerste app

De eerste app

ARD-uitzendingen en tijdschriften zoals Günter Jauch of harde maar eerlijke evenals all-time klassiekers, zoals de Linde weg of degene met de _Tatort_kann De eerste app kijk op smartphones en tablets met Google’s Android-besturingssysteem. De applicatie biedt toegang tot de ARD bibliotheek, maar kan ook gebruikt worden als een live stream app.

Gemiste programma’s inhalen met de Eerste App

Video’s, live streams, programma-informatie en tv-tips voor de inhoud van de Vereniging van Openbare Omroepen van de Bondsrepubliek Duitsland, beter bekend als ARD – alle aanbieden van de eerste App voor Android. Uitzending gemist, draaide te laat, of gewoon een andere kijk op het nieuws in alle rust? Geen probleem! De app biedt toegang tot de bibliotheek voor de eerste. Gebruik de onderwerpen toevoegingen zoals nieuws, thrillers, films, sport, kinderprogramma’s Counselor of de programma’s kunnen worden gecategoriseerd als scène of waan van de dag misdaad, maar brengen ook shows zoals Storm of Love en verboden liefde snel terug op de smartphone of tablet. Zelfs met de zoekfunctie kunt u de uitzending tijd te vinden favoriete serie of gemiste afleveringen.

De eerste app

ARD App met terugspoelknop

Ook live stream van de app kan worden gebruikt, met inbegrip van het nieuws en de voetbalcompetitie in de sport laten zien en sportevenementen zoals het WK voetbal of de Olympische Spelen. Dus u niet de favoriete programma’s te missen, kunt u zijn persoonlijke programma hoogtepunten in te voeren als een herinnering in de kalender van smartphones of tablets. En in het geval dat men nog tijd miste het begin van het programma, kunt u altijd terug naar de terugspoelknop te gaan in het live-beeld tot een half uur. Veel andere aanbieders van gratis internet-tv-software te downloaden niet bieden deze functie.

De eerste app Sportschau

TV-app met EPG en tv-tips

Series, films, documentaires, magazines – zodat de gebruiker vindt snel in de media en in het huidige programma, waarna hij studeerde, is er een map met alle zendingen van A tot Z. Er is ook een huidige programma preview voor de huidige dag en de volgende dagen en weken, evenals een snelle preview van de onmiddellijk volgende twee shows op live stream. Editorial TV tips voor het programma van de ARD zijn ook aan boord. Deze omvatten onder andere de beste video’s uit de bibliotheek, evenals huidige programma tips en hoogtepunten van de dag. Broadcast eigen tips, kunt u per e-mail, Facebook, Twitter en Google+ vrienden.

Beste videokwaliteit in het draadloze netwerk

Vestigde de eerste app is erg snel. Gewoon de App in onze download sectie en volg de weinige installatie stappen na het openen van het bestand. zullen de beste kwaliteit van de video, overigens te produceren, in het draadloze netwerk. Sinds het ophalen van video en de live stream voor een grote hoeveelheid data zorg wordt aanbevolen om de gratis app een onbeperkt data-abonnement te gebruiken.

De eerste app tips

De ultieme app voor ARD fans Als je van de programma’s en films van de ARD, zal genieten van de Eerste App. De gratis applicatie biedt toegang tot het live programma. Gemiste programma’s kunnen vaak worden bekeken op elke bibliotheek weer. Gebruik de zoekmachine en een directory, zal iedereen snel toegang tot de gewenste inhoud te vinden.

map