Gegevensbescherming app

met de Gegevensbescherming app beheren en klanten van de mobiele operator heel comfortabel aan te passen naar eigen simyo tarief of boek een vast tarief te doen. Het heeft ook een eigen simyo buitenlandse App informatie beschikbaar te stellen over de exacte roamingkosten in het buitenland biedt.

Gegevensbescherming app als een nuttig mobiele app voor de bescherming van de klanten van gegevens

Gegevensbescherming maakt gebruik van de slogan "Twee netwerken zijn beter dan een"Omdat de UMTS / 3G-netwerken van E-Plus en O2 kan worden gebruikt, omdat de fusie van E-Plus Group en Telefonica Duitsland (O2). Welk netwerk wordt gebruikt, respectievelijk, zodanig is uitgevoerd dat UMTS / 3G-netwerk biedt op elke locatie de betere prestaties. Met de My Gegevensbescherming app, de gebruiker ongeacht het netwerk dat gebruikt interessante mogelijkheden voor persoonlijke klantenservice beschikbaar. Er zijn versies voor zowel de iPhone en Android smartphones en tablets.

Gegevensbescherming appGegevensbescherming, airtime per simyo app. Gegevensbescherming: Source

Gegevensbescherming opladen direct uit de app

Bijvoorbeeld, kunnen direct na de Gegevensbescherming Inloggen hun eigen credit bekijken en op te laden alle samenvattingen en facturen verbinding, het beheren van uw eigen keuzemogelijkheden en nieuwe boek. De gebruiker kan ook vrienden kennis direct via de bescherming van gegevens app. De belangrijkste standaard functies van de bescherming van gegevens app snel overzicht:

  • Het opladen Gegevensbescherming saldi en te beheren
  • Snellere factuur check
  • Controle uitoefenen op hun eigen dataverbruik
  • Prijzen en boeken tariefopties en EU-pakketten
  • Boek extra high-speed volume
  • Overzicht van de aansluitingen voor gesprekken, SMS, MMS en dataverbindingen

Gegevensbescherming app tariefAlle informatie over het eigen tarief beschikbaar is. Gegevensbescherming: Source

Gegevensbescherming buitenland App met informatie over alle kosten tijdens het reizen

De aanvullende bescherming van gegevens in het buitenland app geeft antwoord op de vraag hoeveel van de oproep of sms in het buitenland kost. zal dit ook laten zien hoe duur de gebruiker het uiterlijk van je eigen e-mails te krijgen. Zo is de bescherming van gegevens in het buitenland app biedt een snelle en eenvoudige kosten cheque voor gesprekken, sms of data-aansluitingen in het buitenland. De gratis app zullen hun eigen locatie te herkennen en geeft de bijbehorende prijzen duidelijk.

Gegevensbescherming app in het buitenlandExtra Gegevensbescherming buitenland app voor vakantie en reizen beschikbaar is. Gegevensbescherming: Source

Geen kosten voor dataroaming bij het opvragen van de gegevens bescherming in het buitenland App

Dit gebeurt volgens simyo zonder online verbinding kosten. De benodigde functies zijn opgenomen in de app, en zullen niet worden gedownload van het internet. Daarom is er geen kosten voor dataroaming worden verkregen in de query. Een andere functie van de Gegevensbescherming buitenland app: De telefoonnummers van je eigen contacten kunnen worden geformatteerd in een klap internationaal (49) en aan te passen. Wie heeft het helaas vaak terechte zorg tegen buitensporige roamingtarieven door datagebruik in het buitenland, het vinden van alle instellingen voor dataroaming limiet in de app.

Gegevensbescherming app nummers in het buitenlandAlle telefoonnummers binnen handbereik internationale formaat Bron: Gegevensbescherming

EU Buitenlandse pakketten kunnen direct geboekt worden vanaf de app uit simyo

Met de gratis app van de Gegevensbescherming Klant kan ook toegang tot de individuele mailbox in het buitenland. De app legt uit hoe dit werkt en biedt ook gelijk buitenlandse pakketten EU. Met deze kunt u geld besparen op vakantie en reizen naar het buitenland. Tal van andere programma's en apps voor telecommunicatie geldt ook voor onze goed gevulde downloaden catalogus.

map