de Huawei Mate S Handleiding Downloaden gepresenteerd aan meer dan 100 pagina's in PDF-formaat alle functies van de populaire smartphones in detail. Instellingen, apps en functies uitleggen van de Huawei Mate S Manual heel duidelijk met veel illustraties. tal van tips & Trucs worden, evenals een gids inbegrepen wanneer zich problemen voordoen.

Huawei Mate S Manual Download PDF gids met meer dan 100 pagina's

De Huawei Mate S beschikt over een 5,5-inch IPS-scherm met 1080 x 1920 pixels in Full HD-resolutie. De ingebouwde CPU een Hisilicon Kirin 935 quad-core processor op 2,2 GHz, en een processor waarvan vier kernen worden geklokt met een frequentie van 1,5 GHz. In de fabriek, de Huawei Mate S wordt geleverd met Android 5.1 en kan worden bijgewerkt naar Android 6.0. De 13 megapixel camera Mate S maakt een goede indruk en de meegeleverde headset zorgt voor een fatsoenlijk geluid met goede bass. Echter, de Huawei Mate S batterij met een capaciteit van 2700 mAh lijkt een beetje overweldigd.

Huawei Mate S Handleiding DownloadenHuawei Mate S handleiding Download met tal van tips en trucs te gebruiken (foto: Huawei / Redactie)

Huawei Mate S handleiding met uitleg van de eerste stappen

De Huawei Mate S gebruikershandleiding begint met een overzicht van de nieuwe functies met de problematiek van de stem activering, nieuwe camera modes, directeur-mode Wi-Fi + Thumb-modus, vingerafdruk ID en een kluisje. De volgende zijn de eerste stappen: het vergrendelen en ontgrendelen van het scherm, verbinding maken met een Wi-Fi-netwerkHet inschakelen van mobiele data, sluit u uw telefoon aan op een computer, het importeren van contacten van uw oude telefoon, touch screen gebaren, motion control, statuspictogrammen, navigatiebalken instellingen, beginscherm, meldingen, toegang tot apps Personaliseer je telefoon en tekst invoeren.

Huawei Mate S Handleiding Downloaden AppsEen schat aan informatie over geïnstalleerde apps (Foto: editorial)

Verklaring van telefooninstellingen in detail

Het gaat verder met de secties gesprekken en contacten, SMS / MMS en e-mail, camera en galerij, evenals het netwerk en het delen en muziek en video. Als gevolg daarvan worden de standaard apps in detail uitgelegd: Manage Apps, zekering, telefoon manager, kalender, klok, weer, notities en FM-radio.

Ten slotte is de Huawei Mate S handleiding is alles over de telefooninstellingen: Locatieservices inschakelen, de geluidsinstellingen te wijzigen, de weergave-instellingen te wijzigen, het activeren van de UI hand te bedienen, aanraakmodus te schakelen, zet de handschoen mode, gebruik maken van de op te schorten knop, wijzigt u de lock-scherm -Stils, flight mode aan of uit te zetten, het invoeren van uw PIN-code van de SIM-kaart, het opzetten van een account, fabrieksinstellingen herstellen, datum en tijd, het veranderen van het taalsysteem.

In aanvulling op de Huawei Mate S Handleiding Downloaden onze goed gevulde downloaden catalogus bevat een groot aantal andere handleidingen en programma's voor telecommunicatie. Natuurlijk is er ook de Huawei P10 download die Huawei P9 handmatig te downloaden, de Huawei P8 handleiding om te downloaden, evenals de Huawei Mate 9 instructies en de Huawei Mate 8 Guide als PDF.