de Huawei Mate 8 Handleiding Downloaden toont op 197 pagina's alle functies, apps en instellingen van de populaire smartphones. De Huawei Mate 8 handleiding legt tot in detail alle functies die de lezer voorziet van handige tips & Trucs en presenteert zich als een helper wanneer zich problemen voordoen.

Huawei Mate 8 Handleiding Downloaden als een informatieve gids in PDF-formaat

De Huawei Mate 8 presentatie van haar 6-inch display in XXL-formaat en biedt een uitstekende prijs-prestatie verhouding. De octa-core processor met een maximum van 2,3 GHz en de label Hisilicon Kirin 950 3 GB geheugen en een coprocessor i5 voldoende energie binnen. De Mate 8 wordt geleverd met de Android-versie 6 en een herziene 4,0 EMUI

Huawei Mate 8 Handleiding DownloadenHuawei Mate 8 Handleiding met vele tips & Trucs (Foto: Huawei / Redactie)

Huawei Mate 8 als een praktische dual SIM smartphone

De Huawei Mate 8 Display heeft geen OLED-scherm, maar een IPS-paneel, maar dit immers in de gewone Full HD-resolutie. Ook de 4000 mAh batterij biedt een bevredigende prestaties, zodat de smartphone niet constant hoeft te hangen aan het stopcontact. De 16-megapixel inkepingen schiet fatsoenlijke foto's, hoewel problemen bij weinig licht kan worden gemeld. Als een dual SIM smartphone, de gebruiker surft op aanvraag met twee SIM-kaarten. Als alternatief kan hij een MicroSD geheugenkaart. Het geheugen kan dus uit te breiden tot 128 gigabyte.

Huawei Mate 8 Handleiding Downloaden met duidelijke inhoud

Na de Huawei Mate 8 handmatig downloaden, heeft de gebruiker een duidelijke inhoudsopgave en talrijke illustraties zijn beschikbaar. De Huawei Mate 8 handleiding begint met de hoofdstukken interessante nieuwe functies, het uitpakken van de telefoon, de overdracht van gegevens, en de eerste keer gebruik en installatie. Daarna is het allemaal over hoe u apps installeren die Eerste stappen met de telefoon, tips en trucs, gesprekken en contacten en SMS / MMS en e-mails.

Huawei Mate 8 Handleiding apparaatonderdelenEerst 8 Handboek inrichtingstructuur en de eerste stappen worden in de Huawei Mate. (Foto: Huawei)

Alle instellingen worden in detail uitgelegd in de handleiding 8 Huawei Mate

Doorgaan 8 Handboek vanaf pagina 89 met de thema's camera en galerie, muziek en video, toegang tot het internet, en de back-up en herstel van de Huawei Mate. Op pagina 144 Volg power management, telefoon manager, praktische functies die u het leven gemakkelijker en instellingen te maken. In het laatste hoofdstuk, de Huawei Mate verklaart 8 handleiding, de activering van de locatie toegang, configureert de weergave-instellingen, geluidsinstellingen, het ontsluiten van het scherm, vliegtuig-modus, het gebruik van drijvende dokken, het invoeren van de PIN-code van de SIM-kaart, opzetten van een account, het instellen van de datum en tijd, en het veranderen van het taalsysteem.

Huawei Mate 8 Handleiding Downloaden TipsAlle functies worden gedetailleerd toegelicht en goed geïllustreerd. (Foto: Huawei)

Meer Huawei handleidingen zijn beschikbaar als PDF te downloaden

Aan het einde van de Huawei Mate 8 Bediening van de gebruiker scrollt de busboy functies en veiligheidsinformatie en krijgt informatie over persoonsgegevens en de beveiliging van gegevens. Andere handleidingen en instrumenten voor telecommunicatie voor download bevat onze software catalogus. Er zijn ook andere Huawei handleidingen, met inbegrip van een Huawei P10 handleiding als PDF-download, de Huawei Nova handleiding te downloaden, een Huawei Mate 9 handleiding om te downloaden, de Huawei P9 handleiding als PDF te downloaden en Huawei P8 handleiding te downloaden.