TV Movies-app

Kookprogramma of misschien horror film? De selectie van films en series is enorm, vooral in satelliet televisie. Zonder televisie en de programmagids gemakkelijk kan zijn om bij te houden, of erger nog te verliezen, missen de beste films. Het tijdschrift TV Spielfilm heeft bereikt op dit gebied door de jaren heen een stevige reputatie. met de TV Movies-app zijn de makers over de beste manier om dit te verspreiden op Android smartphones.

TV Movie app onthoudt voor de start van het programma tot favoriete serie

Een internetportaal opereert TV speelfilm is al lange tijd. Een speciaal kenmerk van de app: Het heeft een waarschuwingsfunctie voor televisie-uitzendingen. Zodat u niet langer garanties miste de volgende favoriete show, omdat de watch list herinnert de gebruiker voor aanvang van het programma en, indien gewenst, direct weer om de missie te starten. Zeer praktisch is de directe toegang vanuit de knoppen "Now", "20:15" en "22:00" clock - voor degenen die in te schakelen op bepaalde tijden van de boob tube. De bekende tv-Editor's picks zijn op de gebruikelijke wijze in de "films", "serie", "Entertainment", "Report" en "Sport" gepresenteerd.

TV Movies-app

Huidige Cinema Opening in TV App integreert

Als je van tevoren te plannen: Met een paar klikken, de gebruiker heeft het tv-programma van een week van tevoren op het scherm en kan deze ook filteren zelfs voor stations, dagen en tijden. Dus, je bent bijna een eigen tv-programma ontvangt op basis van hun eigen smaak. En wie niet vinden in weerwil van alle de juiste dingen - en dit is dan ook gebeuren in weerwil van de verschillende kanalen - kunt kijken in de tv-film app die er gaande is in de bioscoop. Alle Cinema Het openen van de huidige top-films en het theater voorvertoning inclusief de huidige trailers zijn geïntegreerd en up-to-date.

TV Spielfilm App-overzicht

aandeel TV tips met andere gebruikers

Last, but not least: In het tijdperk van Facebook, Twitter & Co mag niet worden voorbijgegaan aan de sociale aandeel factor. Zo kunt u in te checken met de app, bijvoorbeeld, in tv-programma's, deze vergelijken en een vriend op de sociale netwerken zoals Twitter, Facebook of via e-mail. Een nieuwe bibliotheek bevat ook de meeste van de mediabibliotheken van tv-kanalen. Een opvallend kenmerk is de sociale rangorde: Het toont in één oogopslag de meest populaire programma's van TV Spielfilm gebruikers.

TV Spielfilm App-programma

De TV-app voor series junkies TV fans kunnen niet om de TV Movie app. de applicatie met een gebruiksvriendelijke bediening en geavanceerde functies in de gratis versie van overtuigd. En voor een kleine vergoeding, kunnen gebruikers de tv-film premium-functies, die momenteel 0,89 euro / maand en 7,99 euro / 12 maanden aan te schaffen. Bijzonder bruikbaar zijn boodschappenlijstje en herinnering. Maar de sociale rangorde is het waarschijnlijk dat je nooit zou willen missen waardoor het af en toe aandacht aan films of series. Als dat nog niet genoeg is: Hier nog meer programma's uit de categorie Internet TV gratis te downloaden.

map
Adblock
detector