Media Tip voor Firefox

Media Tip voor Firefox

Media Tip voor Firefox stuurt het IP-adres naar andere landen, zodat dit land gesloten inhoud kan nog niet worden weergegeven. De add-on is actief in de achtergrond, zonder dat de gebruiker nog steeds zelf actief zijn.

De Media Tip Firefox voor volledige toegang tot het internet

De installatie van deze Firefox-extensie is makkelijk en het bindt als wildvuur in de Firefox-browser, die ook gratis te downloaden hier met één. Van daar naar De tool is nu actief in de achtergrond en de gebruiker kan ook worden wanneer al gedeactiveerd. Met de huidige download is een 7-dagen op proef de add-on. Daarna moet de gebruiker registreren bij de fabrikant en betalen ongeveer 4 dollar voor het gebruik van de tool.

Wat Media Tip Firefox zo speciaal

Klinkt dit bekend: Het maakt je wilt zijn favoriete video’s, films of series te kijken, maar de inhoud verschijnen hier in Duitsland geblokkeerd. Hetzelfde gebeurt met veel pagina’s die afkomstig zijn uit de Verenigde Staten van Amerika, net als bij hulu.com, pandora.com en dergelijke. Zo kan de gebruiker uiteindelijk ook toegang krijgen tot deze inhoud onbezorgde, moet hij add-on Media Tip Firefox installeren. voor deze omzeilt alle barrières en niet alleen op bepaalde pagina’s. Daarom is deze extensie is anders dan andere add-ons en extensies voor Mozilla Firefox, die hier kan gratis worden gedownload.

Hoe de add-on echt werkt

De add-on geïnstalleerd bijna onzichtbaar in de browser en kan gezien worden als een klein pictogram aan de rechterkant van de adresbalk. Wanneer deze geactiveerd is, Media Hint treedt op voor Firefox op de achtergrond en stuurt het IP-adres van de browser om een ​​in een ander land over. Zo is de inhoud van een website kan dan worden opgeroepen. dit gebeurt zonder dat de gebruiker zou moeten nog steeds actief zelf. Het enige wat hij heeft nog steeds invloed, is de activering of zelfs uitschakelen van de tool met een simpele klik op het icoontje. Om deze reden, Mozilla Firefox-extensie is zo gemakkelijk te gebruiken en kan door iedere gebruiker, ongeacht of computer professional of een beginner te worden gecontroleerd. Deze video tutorial door de fabrikant toont eens te meer het gebruik van add-ons:

Een add-on in het bijzonder voor Movies- en fans van series Met Media Hint Firefox gebruiker omzeilt echt vervelend elke lock dat opent van tijd tot tijd tijdens het surfen op het internet. Zo heeft hij Toegang tot eigenlijk alle content, die voorziet in een grotere Surf Fun. Om deze reden, deze add-on is ook een goede metgezel voor een speelfilm of muziekfan, omdat met name de zijkanten zijn vergrendeld met bewegende beelden. Maar met Media Hint voor Firefox deze zijden bereiden binnenkort geen problemen meer.

map