Let op: Omdat de fabrikant Data Becker zakelijke activiteiten heeft opgeschort, is de Download web-to-date niet langer aangeboden in de volledige versie. U kunt ook gratis programma's te nemen als WebSite X5 FREE en MAGIX Website Maker soortgelijke taken.

Download web-to-date als een modulair systeem voor websites

Web-to-date is een modulair systeem voor de moderne webpagina's op de computer thuis. Dankzij de stap-voor-stap wizard de webdesigner is ook geschikt voor beginners. Ook is verkrijgbaar met de eerste editie een uitgeklede bijna-gratis versie. De assistent van de gebruiker een aantal categorieën, zoals ambachtelijke en service of de gezondheid, met inbegrip van vooraf gedefinieerde grafische templates om uit te kiezen. Ook goodies zoals fotocollages, 3D-carrousel en Facebook knoppen zijn aan boord. Bovendien, Web-to-date sets naar een geschikte structuur voor de sub-pagina's van de website. Bovendien, Web-to-date past individuele gegevens, zoals de naam en het adres van hun eigen bedrijf om al het opzetten. Op basis van deze instellingen kunnen vervolgens stelt zijn persoonlijke website en vulde het met grafische en geschreven inhoud.

Dit is mogelijk omdat versie 8 via een webinterface. Op basis van de voorvertoning kunt u op elk moment controleren of de resultaten ook aan de eisen voldoen. In aanvulling op de traditionele pagina's de manier waarop u te maken en smartphone lay-outs. Afgewerkte pagina's maakt gebruik van Web-to-date via muisklik in het bijbehorende programma code en gepubliceerd met de hulp van een FTP-client op het web. de helper wordt aangevuld met een geïntegreerde backupmodule die geldt op vrij te kiezen afstanden reservekopieën van de werkzaamheden en herstelt deze ook bij een ongeval. Het web naar Datum eerste uitgave zonder het gebruik van addons, plugins of ontwerp pack.

Download web-to-date

Beperkingen van Web-to-date

De web-to-date proef is tien dagen functioneel. De web-to-date First Edition draait 365 dagen, maar vereist een reactivering elke drie maanden. Beperkingen: Geen uitbreiding met add-ons, plug-ins of ontwerp pack. Activation Key: WFVUV-974EU-3REDT-E0000-09372