WhatsApp chatten Fake

WhatsApp chatten Fake

Dankzij de toepassing WhatsApp chatten Fake kan chatgeschiedenis creëren past haar goed-gebruikers. Hier, de tool biedt alles om een ​​authentieke screenshot van de uitgevonden WhatsApp chats te creëren.

Let op: Met een klik op de download knop krijg je de online versie van de nep-WhatsApp chat-Creator.

Jaloers partner? Pranksüchtige vrienden? De WhatsApp chat-Fake helpt!

Wie wil puur fictief chats om te kijken echt, moet WhatsApp proberen Fake praatje. De gratis tool biedt diverse instelopties voor een trouwe screenshot van het gesprek te creëren. In aanvulling op de iPhone-interface van WhatsApp en de instellingen voor het profiel (inclusief naam, profielfoto, of online status) omvatten ook batterij of aansluitmogelijkheden. De berichten zelf kunnen worden aangevuld met foto’s in aanvulling op pure tekst. Bovendien kan optioneel wit groen en grijs bellen ontstaan ​​die (zonder grijze vinkje, twee grijze vinkje of blue-lezen haken) kan worden voorzien van een geschikte tijdstempel en de status van de berichten. Dus de perfecte nep, staat niets in de weg. Die kan vervolgens eenvoudig worden gedownload in verband met een klik Download afbeelding op als een screenshot in PNG-formaat.

WhatsApp chatten FakeOnder het tabblad Berichten is een nep WhatsApp praatje in iOS stijl kan creëren. (Foto: FakeMySMS)

Gesprekken alleen in de stijl van de iPhone app

Er is echter één klein nadeel: als handig en comfortabel is het creëren van een nep WhatsApp praatje met de webtoepassing zijn er de screenshots alleen in de stijl van de iOS-app. Helaas, de gebruikers van Android moet ofwel zeggen een argument uit de vingers, waarom ze de WhatsApp oppervlak van de iPhone of een app genaamd Yazzy (Fake Conversations) aanval te gebruiken. Dit kan door de manier waarop niet alleen de valse berichten via WhatsApp, maar ook een gemanipuleerde Facebook-status of uitgevonden SMS te creëren.

Pas op voor nep-gesprekken

Echter, men moet twee keer nadenken over wat je wilt plaatsen van de nep WhatsApp chats. Moet het niet meer dan een grap, die nadien is opgelost, echter, is zeker niets te zeggen. Echter, als je wilt dekken van een misstap, moet het doen met de nodige grondigheid, omdat het algemeen die dingen komen vroeg of laat oplichten, en dan is de situatie door Fake chats is meestal niet beter.

map