WhatsApp voor iPhone

Nauwelijks een smartphone app heeft in de afgelopen jaren kende een zo snel stijgen als de chatdienst WhatsApp. Het bedrijf werd slechts een paar jaar geleden opgericht, van Jan Koum en Brian Acton in de Verenigde Staten. Cruciaal voor het succes was duidelijk in aanvulling op het vrije gebruik waarschijnlijk ook de cross-platform oriëntatie van de app, want naast Android, Windows Phone en BlackBerry WhatsApp is natuurlijk als WhatsApp iPhone beschikbaar voor de populaire smartphone van Apple.

Gemakkelijke en betaalbare installatie van WhatsApp iPhone

De oprichting en werking van de app is eenvoudig. Klik gewoon op de onderstaande link en download de applicatie uit de iTunes Store. Dit gebeurt meestal binnen een paar seconden. De WhatsApp Messenger maakt gebruik van de data-abonnement dat u gebruikt voor e-mail en mobiel surfen op internet. om te delen nieuws of media bestanden met vrienden onder WhatsAppern dus vrij.

WhatsApp iPhone

WhatsApp te gebruiken op andere Apple-platformen

Met wat tweaks en trucs om WhatsApp kunt gebruiken op andere Apple platforms. Voorwaarde hiervoor is een extra software die de app uit de smartphone naar de persoonlijke computer in staat stelt kan worden overgedragen, en van daaruit terug naar de terminal, dus iPod of iPad.

stuur meer dan alleen tekstberichten gratis gebruik van WhatsApp

In feite is de Engels naam WhatsApp bedoeld als ze het kunnen resoneren in het Duits: "Wat is er mis", "? What's up", Analoog naar Engels What's up of Wat is app, dat is de afkorting app ( "Application") omvat. Sinds de eerste verschijning van het jaar de eerste versie in 2009, heeft de chatdienst voortdurend verder ontwikkeld. Dus, met WhatsApp iPhone nu niet alleen tekstberichten - vergelijkbaar met een SMS - worden verzonden, maar ook afbeeldingen en andere mediabestanden zoals audio- en video-opnamen, net als bij andere Messenger & VoIP-diensten met een gratis download. En: Natuurlijk, de applicatie is niet alleen beschikbaar voor Apple's smartphone, maar ook voor alle andere belangrijke platforms, van androids over BlackBerry naar de Windows Phone.

installeert WhatsApp iPhone

map