met de Rosenbote.de Android De toepassing kan gebruikers online bestellen bloemen en kan dit zorgen voor op schema.

Geweldige keuze in Rosenbote.de Android Store

Wie wil bloemen groeten, is een enorm scala aan boeketten en lief cadeau-ideeën op Rosenbote.de. Het is misschien niet altijd een kamer vol met rozen, omdat de winkel biedt ook individuele bloemen.

Dus je het spoor niet bijster op de bloemenveiling app, de selectie is ingedeeld kopen wat rozen, boeketten, bloemen in een bos en kamerplanten in de categorieën. Ook een soort van aanbod op de gelegenheid of kleur is mogelijk. In aanvulling op de bloemen weer te geven, zijn er snoep, pluche items en grappige cadeau-ideeën die kunnen genieten van het gebruik.

Rosenbote.de Android

Rosenbote.de app biedt gedetailleerde productbeschrijvingen

Zo weet je precies wanneer de bloemen, die bij de ontvanger aankomt, de Rosenbote.de Android-applicatie biedt een nauwkeurige beschrijving van alle items.

Voor elk boeket, zal het exacte aantal en de aard van gebonden planten worden weergegeven. Voor individuele rozen en bloemen in een bos, is de lengte stijl en grootte van de bloemen gegeven.

Zelfs met de altijd groene kamerplanten en delicate orchideeën, weet de klant de hoogte van de planten. In aanvulling op de zorg instructies kunnen worden beschouwd, wordt het beschouwd als om ervoor te zorgen dat de plant kan overleven in de ontvanger.

Waarschuwing: Het product bevat links naar alternatieve aanbiedingen die worden geopend wanneer u klikt in de browser van uw smartphone. De website niet aan te passen aan het kleine scherm en is verwarrend. Het wordt aanbevolen om de app te navigeren naar het juiste product.

Shop software vereenvoudigt het bestelproces

Als u een bloem levering heeft gekozen, kan de volgorde Rosenbote.de app eenvoudig worden gemonteerd.

Elke aflevering bevat een kaart, waarop men zijn persoonlijke wensen kunnen zich inschrijven. Op verzoek kunnen de klanten mooi thematische kaarten bestellen of de levering voor snoep, opgezette dieren, bubbels en andere kleine voorwerpen uit te breiden. In single rozen of kamerplanten Er is zelfs een assortiment van vazen ​​en plantenbakken. Champagne en wijn zijn ook beschikbaar als extra giften.

Rosenbote.de Android order

Als de bloemen te bestellen, kan de gewenste leverdatum worden geselecteerd. Bestaat in het adresboek van binnenkomst van de ontvanger in de smartphone, de Android app vindt de juiste verzendadres met een paar klikken. Betaling geschiedt per creditcard, bankoverschrijving, contant geld op voorhand en zelfs op rekening.