de Mobile Master Station exemplaar te downloaden transfers gegevens van de oude naar de nieuwe telefoon. Dus het kopiëren van telefoonnummers voor het nieuwe apparaat is veel gemakkelijker.

Mobiele data te kopiëren met de Mobile Master Station exemplaar te downloaden

De uitloper van de populaire mobiele telefoon synchro Mobile Master genaamd Copystation gaat met de meeste momenteel beschikbare mobiele telefoons, waaronder bijvoorbeeld de inrichtingen van de Samsung Galaxy-serie. Ook het bestaande back-ups - of uit de Nokia Suite (Nokia Ovi Suite) software, van een Siemens adr-bestand of een VCF-export - erkent de Copy Station en brengt de contactgegevens op de nieuwe mobiele apparaat. Praktisch: Indien beschikbaar, worden ook contacten overgebracht bijbehorende beelden. Als de telefoon niet in de lijst van ondersteunde modellen bevatten dat betekent het einde niet zeggen - Station Copy ondersteunt ook een aantal andere modellen die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in bestaande standaarden.

Afhankelijk van het type van het kopiëren station ondersteunt ook afspraken, taken en notities. Wie legt op een automatische overdracht van Java en multimedia gegevens, alsmede SMS en bladwijzers waarde toegang tot de master naar de grote broer Mobile.

Mobile Master Station exemplaar te downloaden

Een behulpzame assistent zal helpen bij de selectie van de brongegevens en de bestemming en maakt het kopiëren van adressen en telefoonnummers, zodat beginner vriendelijk. De voordelen zijn in de eerste plaats de steun van de bevoegde assistenten en de andere in de bemiddeling tussen verschillende normen, zoals tussen Nokia en Siemens of Android.

ondersteunde bronnen: VCard (VCF), CSV, TXT, Nokia back-upbestand (NBU), Siemens ADR file Nokia PC / Ovi Suite

combinatiemogelijkheden: Mobiel naar mobiel, mobiel naar bestand (CSV, VCF, ADR, NBU), Nokia PC / OVI Suite naar de mobiele telefoon, mobiele telefoon of Nokia PC / Ovi Suite een vcf-bestand (contacten).

Beperkingen van Master Station Mobile Copy

30-dagen trial versie die alleen de eerste vijf vermeldingen uitzendt.