Samsung Gear Fit 2 Pro gebruikershandleiding

Samsung Gear Fit 2 Pro gebruikershandleiding

de Samsung Gear Fit 2 Pro Handleiding Downloaden onthult alles over de nieuwe fitness-smartwatch van Samsung in detail. Met de originele Samsung Gear Fit 2 Manual trotse eigenaren van deze Samsung wearable alles te weten komen over de functies en kenmerken van de slimme apparaat. De Samsung Gear Fit 2 Pro handleiding is beschikbaar in 72 pagina’s PDF-handleiding.

Samsung Gear Fit 2 Pro Handleiding Downloaden: Official Handbook of fitness pm

De opvolger van de Samsung Gear Fit 2 is hier, met de toevoeging "per" verkrijgen en voert het apparaat aanduiding SM-R365. Wie heeft nog steeds het vorige model, maakt gebruik van de Samsung Gear Fit 2 handleiding. De Samsung Gear Fit 2 Pro biedt tal van nieuwe slimme gezondheid en fitness mogelijkheden.

Samsung Gear Fit 2 Pro Handleiding DownloadenSamsung Gear Fit 2 Pro Handleiding Downloaden: Alle functies van fitness uur in detail (Foto: Samsung / Redactie)

Sport en fitness aspecten zijn 2 Pro vergeleken met de standaard functies van een slimme horloge op de voorgrond en de Samsung Gear Fit. Succesvol en stabiel is de gebogen AMOLED display van de armband. Fitness sensoren en functies als de geïntegreerde hartslagmeter verraden recreatieve sporters, hoe zit het met je eigen prestaties en de conditie.

Clear dashboard met activiteiten en training statistieken.

De Samsung Gear FIT2 Pro detecteert automatisch elke beweging en registreert de activiteiten. De SmartWatch maatregelen op verzoek continu tijdens de dag hun eigen hartslag en helpt de gezondheid beslissingen te nemen. Een dashboard displays gebundeld alle activiteiten, slapen en training statistieken. Met MapMyRun de gebruiker kan routes met real-time kaarten te plannen en te registreren elke run, een reis of wandeling.

Samsung Gear Fit 2 Pro handleiding in PDF-formaat met 72 pagina’s

De Samsung Gear Fit 2 Pro handleiding bevat 72 pagina’s een interessante lezen in PDF-formaat. De bladzijden 4-16 zijn toegewijd aan de eerste stap, gevolgd door de bases op bladzijden 17 tot 31

Samsung Gear Fit 2 Pro Handleiding Downloaden Constructie apparaatApparaat configuratie en bediening zijn de Samsung Gear Fit 2 legt Pro Manual (Afbeelding: Screenshot Editor)

Het gaat verder met de applicaties op de pagina’s 32 tot 60. In de volgende paragraaf op pagina 61-67 is alles over de Samsung Gear App voor de bijlage met de problemen advies en hulp bij problemen en verwijder de batterij Samsung Gear Fit 2 Pro volledige handleiding. Andere handleidingen en programma’s voor telecommunicatie geldt ook voor onze goed gevulde downloaden catalogus.

map