YouTube Unblocker voor Firefox

YouTube Unblocker voor Firefox

De slimme extensie voor de Firefox-browser maakt een einde aan geblokkeerde YouTube muziekvideo’s – uiteraard legaal. Terwijl het waarborgen van de YouTube Unblocker Firefox beste videokwaliteit zonder stotteren en audio drop-outs.

Genieten van de YouTube-ontstopper Firefox geblokkeerd Music Clips

In Duitsland, het uiterlijk van YouTube muziekvideo’s maakt lang niet meer leuk. Zo zijn onder andere GEMA geblokkeerde video’s virtueel tot leven komen. De hele tijd je kijkt naar een zwart scherm met de bekende “verontschuldiging” dat deze video is niet beschikbaar. Maar nu niet meer. Non-stop muziek video ‘s avonds terug te komen – dankzij de YouTube-ontstopper Firefox. De add-on brengt al dit land geblokkeerde video’s terug naar de Firefox-browser. En wie nu vraagt ​​zich af of dit is toegestaan ​​- het is!

YouTube Unblocker Firefox

Breng dan de Firefox-add-on terug alle muziekvideo’s

Onder de grote verscheidenheid aan add-ons voor Mozilla Firefox is dit waarschijnlijk een van de meest lucratieve. Want er is bijna niemand die niet wil naar zijn favoriete muziek video’s voortdurend weer genieten. Om dit te garanderen, maakt de ontstopper buitenlandse proxyserver voordeel. Dit betekent dat elke keer dat een gebruiker een video, die in Duitsland is verboden door GEMA ophaalt, de uitbreiding toegang tot proxyserver. Het voordeel ten opzichte van andere video Entsperrungs tools is dat echt is aan te sluiten op andere servers alleen wanneer nodig en heel specifiek. Er treedt dus geen algemene redirect naar de proxy-servers die ook van invloed op surfen normaal, met inbegrip van langere wachttijden. Op deze wijze wordt het Firefox dus niet alleen voor zorgt dat goede afspeelkwaliteit van de video’s, maar gewoon ook snel browsen op alle andere sites. Een ander pluspunt van de extensie die niet alleen het afspelen van video, maar ook weer kan worden gevonden. Dit zorgt ervoor dat de add-on door de gerichte YouTube zoekopdracht op volmachten stuurt. Bovendien is de ontstopper zorgt ook voor een goede Spelen ingesloten video’s, Bijvoorbeeld, op Facebook of andere websites.

YouTube Unblocker Firefox Installatie

Snelle installatie van unblockers in Firefox

Het downloaden en installeren van de add-ons worden uitgevoerd in een paar stappen. natuurlijk, is om de uitbreiding van de grote knop te downloaden op deze site in de eerste plaats. Omdat het bestand is relatief smal, die slechts een paar momenten. Vervolgens wordt de installatie automatisch uitgevoerd. De gebruiker ontvangt een korte waarschuwing, en de vraag of de bron betrouwbaar. Aangezien dit is een Firefox-extensie die het venster kan worden genegeerd. In principe is het nu bijna klaar. alleen nu opnieuw opstarten Mozilla Firefox en al de YouTube-ontstopper Firefox actief is. Van nu af aan kan muziek video’s worden gespeeld over en weer – ongeacht of ze worden opgesloten in Duitsland of niet. Add-on deal GEMA sloten voor volledige music video genieten Is dit nuttig instrument voor Videoentsperrung eenmaal geïnstalleerd in Firefox, het brengt alle video’s die onbeheerd bleven tot nu toe. De video’s die niet meer verscheen in de YouTube zoeken, zijn terug. De add-on kan overigens te vinden in de Firefox-extensies.

map