Wie Verwijderde Me voor Firefox

Wie Verwijderde Me voor Firefox

Wie Verwijderde Me voor Firefox brengt licht in de duisternis en onthult wat vrienden niet eens afscheid zachtjes zwaaien op Facebook.
Voor sommigen moet er inderdaad een hobby: Omdat veel vrienden een beroep doen op Facebook zijn eigen. De zogenaamde Generation Upload geniet van het delen selfies en geknipste maaltijden in de grote ronde. Uit het overzicht van de lijst met vrienden verloren ooit kan gaan. Degenen die de voorkeur geven om de controle over zijn contacten te behouden, de verdere uitbreiding voor Firefox helpt snel en gemakkelijk.

The Who Verwijderde Me voor Firefox-extensie onthult valse vrienden

De add-on is geïntegreerd met een paar klikken in de browser. Zodra gebruikers hebben aangemeld bij Facebook, het hulpprogramma weerspiegelt de huidige vriendenlijst en vergelijkt deze met latere versies. Correct: alleen vanaf het punt waar u Who Verwijderd Me geïntegreerd Firefox-browser, kunt u bijhouden die zich van de ene is veranderd en de rug toegekeerd. Wat vrienden die je hebt tot die tijd verloren op de weg, kan niet worden gereconstrueerd.

Wie Verwijderde Me voor Firefox

Snelle toegang en duidelijke presentatie

De add-on zal verschijnen in gewone kleding en gemakkelijke toegang. Optioneel kunnen gebruikers toegang krijgen tot het hulpprogramma via het pictogram op de browser of via Facebook, waar de icoon Vrienden gunstig gelegen naast de call-optie is opgenomen.

Wie Verwijderde Me voor Firefox Facebook

Door te klikken op het icoon, een ander venster geopend en je krijgt om het overzicht van de mensen aan wie de persoonlijke foto’s van cappuccino of Bioburgers onverklaarbaar materie. Daarbij markering een stoplicht systeem dat vrienden, maar nog steeds bereid zijn om eigen voedsel te althans visueel met groene delen. Vrienden, terwijl in een coma – zegt: niet actief – zijn om te verschijnen in het geel, en de rest in het rood, de signaalkleur wijst al tot wat velen niet willen toegeven: Het was in de vriendenlijst verwijderd ..

Wie Verwijderde Me voor Firefox Friends

Van Facebook naar de browser extensie

Als al bekend optreedt, dus dat is niet zo verkeerd. The Who Deleted Me Firefox add-on was oorspronkelijk een extensie die direct in Facebook’s werkte. Aangezien dit niet de richtlijnen van de social media reuzen voldeed als gevolg van de gewijzigde voorwaarden, werd een browser extensie summier gevraagd te bieden. Helaas, de add-on is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. Door de hierboven beschreven systeem van het verkeerslicht en de overzichtelijkheid, maar ook gebruikers vinden hun weg naar wiens Engels is niet vloeiend.

map