mijn o2

de Mijn O2 app de belangrijkste O² online diensten aan een te vinden. dus O² klanten altijd een goed overzicht van het verbruik, hun rekeningen en krediet. De klant gegevens van runtime of prepaid contracten kunnen eenvoudig worden gewijzigd.

Mijn O2 app voor prepaid en klanten met een contract

De O2 app presenteert contract klanten een duidelijke verbruik weer te geven van uw internet, telefonie en sms-gebruik. De O² klant kan het tarief van vaste tarieven te stellen of te annuleren bekijken en boeken nieuw tarief opties om, bijvoorbeeld. tenzij ze worden geactiveerd - - Daarnaast is de laatste zes facturen en worden ook gespecificeerd beschikbaar. Informatieve is de jaarlijkse verklaring met de bedragen factuur van de afgelopen vijf jaar.

Mijn O2 appMijn O2 app als een service pakket voor prepaid en klanten met een contract

App-to-SMS: 50 gratis sms-berichten per maand exclusief voor gebruikers van de app

Een andere handige functie van de app o2 live-check is de huidige status van de O2-netwerk en de algehele netwerkdekking. Wie op vakantie gaat, kan prijsinformatie te verkrijgen voor gebruik in het buitenland comfortabel over het hele land. Contract klanten kunnen zich verheugen op 34 landen ook over het verzenden van gratis SMS-berichten (App-to-SMS). Stuur 50 gratis sms per kalendermaand is een exclusief aanbod voor gebruikers van My O2 app.

controleer het beltegoed met de O² app en opladen via couponcode

Prepaid klanten met de My O² app heeft ook een praktische helper in het tarief jungle bij de hand. Elke term, een betrouwbare indicator van de consumptie inbegrepen eenheden van de geboekte opties. De huidige saldo kan worden gecontroleerd en geladen gemakkelijk via coupon code. droeg een tarief verandering en het boeken van extra opties indien gewenst. Net als de klanten met een contract en prepaid-klanten hun contract gegevens snel en gemakkelijk kunt controleren en veranderen.

Mijn O2 app verbruik controlerenVerbruiksindicator datavolume, gratis belminuten en SMS

brengen o2 vestigingen en de openingstijden in de ervaring

Klanten van de provider kunnen gebruik maken van de O² brengen ook Mijn O² App gelijk aan de o2 winkels in het gebied in de ervaring, onder andere contactgegevens, telefoonnummers en openingstijden. De O2 app is verkrijgbaar in verschillende versies voor Android en IOS, zodat iPhone-gebruikers de juiste app te vinden. Apps andere mobiele netwerken beschikbaar zijn in onze bibliotheek onder de Telecommunications categorie te downloaden.

map
Adblock
detector