C-MOR videomonitor VM

met een C-Mor videobewaking VM Download kan de gebruiker eenvoudig en gemakkelijk te volgen zijn huis of zijn bedrijf met één of twee camera's. Dit is echter virtualisatie-software nodig, zoals VMWare Player of VirtualBox.

Het downloaden van C-Mor videobewaking VM is een beetje ingewikkelder

De freeware komt als een ISO-zip-bestand op de computer, waardoor de installatie in de virtuele machine complexer. Om dit te creëren, maar ook zonder kennis van de computer, de fabrikant installatie-instructies voor elk besturingssysteem op zijn kant klaar. Ervaren gebruikers, maar geen problemen met de hier verstrekte download zal hebben. Andere webcams vrij om het hier downloaden.

C-Mor videobewaking VM Download

Eenvoudigste security monitoring met C-Mor videomonitor VM

Eenvoudige video bewaking van uw eigen huis, konden hun eigen huis of eigen bedrijf niet zijn: Met een download van C-Mor videobewaking VM krijgt de eigenaar van alle onnatuurlijke bewegingen die maximaal twee camera's, onmiddellijk gemeld. Dit wordt gedaan wanneer dat nodig is als melding via de mobiele telefoon. is ook handig dat de software is niet alleen compatibel met de PC, maar kan ook worden geregeld met behulp van een smartphone of tablet. De gebruiker kan hebben op de verhuizing en altijd goed in de gaten. Vandaar de naam van de tool is: C-Mor is homophonic naar Engels "Bekijk meer" waardoor als "Ziet meer",

Overzicht is erg belangrijk voor de webcam software

Het is duidelijk, netjes en duidelijk gestructureerde manier, C-Mor videobewaking VM presenteert. Zij aan zij opgesteld ziet de gebruiker de beelden van zijn verschillende camera's en onder meer individuele informatie, zoals de tijd en schieten hoek. Een simpele muisklik kan de gebruiker ook slechts één camera weer te geven om de gegevens beter te besteden.

C-Mor video surveillance camera VM Download

De behandeling van deze Webcam Tools is dus heel eenvoudig weinig introductie, zodat zelfs beginners en nieuwkomers de operatie onder de knie snel in de wereld van de technologie. Alleen de installatie en de verbinding tussen de software en de camera kan enigszins problematisch zijn voor beginners.

Beperkingen van C-MOR videomonitor VM

De gratis versie kan opnames terug 24 uur te spelen. In vergelijking met het apparaat, is er geen FTP upload.

Beoordeling van de redactie

C-MOR Video Surveillance VM Download Editor's Rating

map