Adobe muze

Met Adobe Muse de top honden te brengen op het gebied van graphics en het ontwerpen van een webpagina-editor op de computer. Het ontwerp assistenten vooral gericht op gebruikers die niet beschikken over te weinig kennis van HTML5 en CSS3.

Adobe Muse Download: ontwerpen en maken van websites

Het samenstellen van hun eigen websites loopt in Adobe Muse in vier stappen Planning, Design, Preview en publicatie. In de eerste operatie, bepaalt de structuur van de site met één klik. Als basis zogenaamde Master Pagina's die praktisch fungeren als een ontwerp basis voor de afzonderlijke pagina's die hier dienen. De meesters en de pagina's op basis van het één heeft in de tweede stap, het uiterlijk en voegt een inhoud, zoals afbeeldingen of teksten. De voorvertoning geeft altijd inzicht in het uiterlijk en de functionaliteit van de website gemaakt. Afgewerkte pagina's via Adobe Muse Adobe Business Catalyst gepubliceerd. Voor dit doel wordt een rekening bij de hosting platform vereist.

Adobe Muse is gebaseerd op Adobe Air en neemt zijn installatie. Visueel is de redacteur van de structuur van de Adobe InDesign of Adobe Illustrator klassiekers geïnspireerd door wat handling vergemakkelijkt, is men bekend is met deze programma's. Adobe Muse zorgt voor een eenvoudig ontwerp en de creatie van webpagina's. HTML vaardigheden zijn niet nodig. Wizards leiden de gebruiker naar de behulpzame manier door de oprichting van haar Web woonplaats.

Beperkingen van Adobe Muse

30 dagen op proef

map