NetBalancer Gratis 2023

NetBalancer Gratis

NetBalancer gratis optimaliseert de beschikbare bandbreedte internetverbindingen. De freeware controleert de gegevensstroom uitvoeren van toepassingen en informeert hen over een deel van de beschikbare bandbreedte van specificaties op.

Distribueren naar de downloadbandbreedte NetBalancer

Met NetBalancer Vrij om een ​​prioriteit en een maximale datasnelheid voor uploaden en downloaden afgesplitst van het internet om elke individuele toepassing. Procedure ingesteld dankzij deze traffic shaping kan meerdere Internet downloaden van de activiteiten, zoals torrents, naar de radio luisteren en uit te voeren Surfen op het web op hetzelfde moment en vooral vloeibare gebruikers. Hoe hoger de prioriteit van het programma, de meer bandbreedte is NetBalancer Free gratis voor het proces.

downloaden NetBalancer

Met de gratis NetBalancer Gratis gebruikers zelf bepalen welke het besturingssysteem voor welke toepassing variëren. In vergelijking met de betaalde versie kunt u bepalen tot drie processen met NetBalancer gratis echter. Iedereen die vaker vechten met bandbreedte problemen, te distribueren met NetBalancer een nuttig middel om de beschikbare middelen de hand naar believen om applicaties te openen.

Beperkingen van NetBalancer Gratis

De gratis versie verwerkt max. drie verkeersregels en drie prioriteiten proces of apparaat.

  Samsung Gear 360 manual
map