Duitse Bondsdag bibliotheek

de Duitse Bondsdag bibliotheek downloaden politiek geïnteresseerde burgers toegang tot de live streams van de Duitse Bondsdag. De gratis Web App biedt ook een uitgebreide video archief van alle parlementaire zittingen sinds het jaar 2005.

Duitse Bondsdag bibliotheek Download met live streams en videoarchief

De Duitse Bondsdag bibliotheek stelt een basisidee van de Duitse grondwet, namelijk dat het Parlement de openbare, technische orde zal zijn. Via internet kan de actie in de Bondsdag voor live te volgen via video stream alle betrokken partijen. Beide hoorzittingen, commissies en zittingen van de Bondsdag over land via de live stream op het internet. Toegang tot video's van eerdere bijeenkomsten van politici levert Duitse Bondsdag bibliotheek via video-archief met ingebouwde zoekfunctie.

Duitse Bondsdag bibliotheek Doiwnload

kijken naar de leden van het parlement over zijn schouder

Interviews met Kamerleden, herwinbare rapporten, een Bundestag ABC en een verscheidenheid aan statistische gegevens in te vullen de gratis webservice. Met de Duitse Bondsdag bibliotheek kijk je de Berlijnse Bondsdag-leden in hun werk in de Bondsdag over zijn schouder. Praktisch: Iedereen die wil mag individuele bijdragen als MP4 video of MP3-audio track en zonder internetverbinding te downloaden.

map
Adblock
detector