Gemiste de show? Geen probleem! Niet voor de toeschouwers van de eerste Duitse tv-programma. In de ARD bibliotheek zijn geselecteerd programma's beschikbaar met een druk op de knop om te zoeken naar commando's. En voor de ongeduldigen onder televisiekijkers die niet willen wachten tot ze thuis zijn en willen zien en hun ARD toont altijd en overal, het is nu ook de ARD bibliotheek app. Het grote ding over: de TV biedt het derde programma's zijn geïntegreerd in de Android-applicatie.

best gebruik maken van ARD bibliotheek app in draadloze netwerken

Voorts bevat het programma van de ARD inderdaad meestal producties het derde programma. Dus wie op zondag kon de scène niet te zien om 20.15 uur, van welke reden dan ook, kunt bijpraten met je Android-smartphone of Android-tablet dit nu, op de weg of thuis. De ARD media center app voor Android is gratis. Alleen de normale data tegen betaling. Aangezien video streams veroorzaken grote hoeveelheden data, is het raadzaam om een ​​beter gebruik van de app met een onbeperkt data-abonnement of Wi-Fi-netwerken.

ARD bibliotheek app

Live-uitzendingen kijken met ARD App

Evenals het programma van de ARD en de derde-programma's in de publieke televisie en de tv-dienst van de ARD bibliotheek app is zeer breed. En: Veel programma's kan niet alleen achteraf worden bekeken; live-uitzendingen zijn opgenomen. In diverse categorieën zoals rapporten & Doku kunnen ook voor specifieke programma's uitkijk of worden opnieuw vermaakt door de verscheidenheid aan kanalen, vergelijkbaar met een aantal andere aanbieders op het gebied van internet-tv met gratis download.

ARD bibliotheek app voor Android

raden ARD-uitzendingen via e-mail

TV hoogtepunten, zoals de plaats van het misdrijf of de politie bellen 110 en andere producties van hoge kwaliteit en film hoogtepunten zijn te vinden in de ARD App snel onder het label "Editor's picks". Tenzij de titel bekend is, kunt u ook specifiek zoeken naar een bepaald programma met behulp van de cursus zoeken. De individuele TV-programma op zijn beurt kan worden gedeeld als u met de functie "Delen" comfortabel in de sociale netwerken of via e-mail.

Luisteren naar de radio met de ARD App

Maar met de video's van de ARD en de derde programma's alleen zijn niet genoeg. In de ARD media center app streams ook live radio ARD golven worden geïntegreerd - dus geen smaak in muziek en geen radio nieuws komt op de weg gegarandeerd kort. Er is ook de ARD-app de klok rond nieuws en achtergronden over actuele onderwerpen.

ARD bibliotheek appgedeelte

Grote film tips voor op reis Speciaal voor gebruikers die veel reizen en niet willen opgeven kwaliteit uitzendingen, ARD bibliotheek app is een zegen. Hier ook vele andere film en Broadcast Highlights kan naast de nieuwsuitzendingen van de publieke omroep uit alle gebieden worden gevonden. De gebruiksvriendelijke bediening, de categorieën en zoek een lading wordt binnen een korte tijd op het scherm van de telefoon - thuis of op de weg.