Wie mobiel op het Internet inbelt met een stok, vereist een bijbehorende software. Het beheerde de ene hand en de draaiknop om de juiste toegangspunten (APN) te selecteren en brengt de andere kant, andere functies, zoals statistieken over de link. de HUAWEI Software Download is de juiste Connection Manager omvatten tal van O2 en naftaleentrisulfon- Surfsticks en in aanvulling op de eerder genoemde functies op de top van dat een telefoonboek en een comfortabele berichtencentrum in de stijl van een mailprogramma aan boord. Daarnaast is er een profiel beheer voor mobiel internet en Wi-Fi kunstaas.

Huawei software te downloaden en installeren van profielen

De gratis download van de telecommunicatie software voor mobiel internet heeft geen grote expertise vereisen in het opzetten. Een kleine hindernis is het selecteren van de juiste mobiele partner te downloaden, omdat sommige versies die speciaal zijn aangepast aan bepaalde modellen. Het voordeel van de aangepaste varianten die ze beschikbaar zijn in de Duitse taal en al weten de vereiste verbinding details. Wie opschieten met de komst van de dial-up data zelf, is een gratis software te downloaden voor alle HUAWEI steekt in het Engels Mobile Partner, na het installeren van een compatibele een stok in versie 23 pluggen in, wordt deze automatisch herkend en weergegeven in het programma.

De verbinding gegevens worden nu bezig onder Instellingen -> opties -> Profiel management. Dit toont ook aan dezelfde één van de sterke punten van Surfstick programma: Over het profiel manager die u op aanvraag meerdere profielen en kan dus internetverbindingen met een aantal SIM-kaarten te beheren. Dit is bijvoorbeeld handig voor reizigers die de Surfstick gebruiken in verschillende landen. Na het toekennen van een profiel naam, bijvoorbeeld, kan Internet Duitsland, de APN en gebruikersnaam en het wachtwoord ingevoerd worden. De gegevens die je krijgt, in het beste geval, door de provider kan zijn, maar meestal met inbegrip van zoekmachines vrij snel geïdentificeerd.

Huawei Software DownloadHuawei Software Download: driver voor naftaleentrisulfon- Surfsticks & Co (Foto: editorial)

Andere functies van de Surf Stick software

Is de oprichting van de Mobile Partner voltooid te downloaden, wordt de verbinding met het internet via de schakelaar Connect gebouwd. Signaalsterkte en het type verbinding, zodat 3G of GPRS, zal de software spoor van de top te houden. Daarnaast is de HUAWEI software door te klikken op de Statistiek biedt een grafische weergave van het huidige bedrag van de gegevens, alsmede de gedetailleerde statistieken opgesplitst in upload / download, en de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse consumptie.

Huawei Software Download StatistiekenGrafische weergave van de huidige dataverkeer evenals gedetailleerde statistieken (Afbeelding: editorial)

Echter, de Connection Manager niet alleen beheert Surf verbindingen via GPRS, UMTS, HSPA en LTE, maar ziet zichzelf ook met WLAN's. Over de prioritering van de gewenste netwerk creëert vast hier, helaas, kan echter niet, geeft dat een mobiel dial-up moet plaatsvinden in de afwezigheid van Wi-Fi Connection. Dat is jammer, maar het zou echt een handige functie voor degenen browsen met behulp van Wi-Fi en 3G / 4G. Om korte berichten te verzenden, typt u zoals gebruikt door de e-mail programma in de tekst Manager en kan rechtstreeks naar de computer als SMS.

Verzonden en ontvangen berichten zijn ofwel opgeslagen op de PC of de SIM-kaart, hetzelfde geldt voor de contacten die kunnen ook rechtstreeks in het programma worden beheerd. Als het gaat om veiligheid te beheren gebruiker alle benodigde instellingen direct in het programma: Zoals kan worden geactiveerd en verandert ook de Surfstick PIN wordt gebruikt als mogelijk van de mobiele telefoon naar de PIN-code (de-) te ondervragen. Wie heeft al te vaak het verkeerde PIN, vindt ook hier de mogelijkheid om de SIM-kaart met PUK ontgrendelen.

Originele achtergrond beelden voor WhatsApp & amp; Facebook

Originele wallpapers voor WhatsApp & Facebook

De meeste gratis wallpapers voor WhatsApp en Facebook of het bureaublad van Windows: Hier te bladeren en te downloaden!

View Gallery