ProxMate voor Chrome

De add-on ProxMate Chrome circumnavigated vervelend landen barrières en maakt inhoud van alle diensten, zoals YouTube, Grooveshark en Spotify weer toegankelijk. Het geheel gratis en natuurlijk legaal.

Met ProxMate Chrome onbeperkt video's, muziek & genieten van radio

naar muziek streams en video's via online diensten zoals YouTube verbruikt, vandaag eigenlijk voortdurend worden geconfronteerd met land barrières. Alle providers argumenteren met GEMA over de rechten van de inhoud - vaak met het resultaat: "Deze video is niet beschikbaar in uw land ..." Het feit dat een zaak het verlangen naar muziek en video streams gaat, is geen wonder. Dankzij ProxMate de frustratie eindigt. De add-on voor Google Chrome wordt geleverd met een intelligente oplossing voor de computer. De tool is in staat om haal inhoud uit alle online diensten, door simpelweg het omzeilen van het land sloten. Hiervoor worden proxyservers gebruikt. In tegenstelling tot andere vergelijkbare extensies voor Google Chrome, de unlocker beperkt niet alleen op YouTube.

ProxMate Chrome

De tool brengt muziek, series, video's en Co. ook van andere websites en verkopers in de Duitse computer. In totaal zijn er bijna twintig services, dank ProxMate Chrome kan worden gebruikt zonder beperkingen. Deze omvatten: Pandora, Google Play, YouTube, Grooveshark, iHeart, Songza, Discovery, Hulu, Crunchyroll, Daisuki.net, Last.fm, Piki.fm, Rdio.com, Vevo, MTV, South Park, Spotify en Beat Music.

ProxMate Chrome Installatie

Installeer ProxMate snel in de browser

De hele installatie proces duurt slechts een minuut of twee. Ten eerste moet de ** CRX-bestand gedownload van de add-ons op het grote download knop worden gedownload ** zijn. De waarschuwing van Chrome voor het downloaden kan worden genegeerd door te klikken op voort te zetten. Ook van belang, dat een verlenging niet kan worden geïnstalleerd, een deel van het "normale proces". Klik gewoon weg met OK. Hieronder wordt geselecteerde extensies via het menu onder Tools, het gebied in de browser. Nu slechts het gedownloade bestand in de download map en slepen & Drop in de open Extensions Manager trekken. Vraag dan Chrome of de add-on ook daadwerkelijk zal worden toegevoegd. Hier bevestigen een laatste keer en laat de ProxMate Chrome zijn werk kan doen.

ProxMate Chrome-extensies

Google Chrome-extensies circumnavigated slimme landen Lock

Als de Chrome-extensie geïnstalleerd, is de tool is klaar voor gebruik. De gebruiker kan nu weer Muziek streams, Amerikaanse serie, muziekvideo's en radiodiensten zonder beperkingen gebruiken. Dat alle inhoud plotseling zijn terug, maar het is geen rocket science. De add-on gebruikt gewoon deze privé-proxy servers in het buitenland. Hier, de add-on, maar niet de gebruiker van een specifieke proxy server af te leiden, maar eerder, maakt gebruik van een netwerk van vele proxies. Het voordeel voor de gebruiker: Hij krijgt niets van dit alles met en kan opnieuw verheugen over de oneindige video selectie. De fabrikant garandeert ook dat als gevolg van het gebruik van private servers geen persoonlijke gegevens in gevaar. Surfen blijft zo veilig en snel als voorheen. Thanks ProxMate genieten van alle media-inhoud van de favoriete sites Dankzij de gratis add-ons muziekvideo's, South Park afleveringen of radio streams lopen opnieuw door de computer zonder enige beperking. De installatie is een eitje en anders wordt de gebruiker wordt niet beïnvloed door de extensie. Dat het gereedschap beschikbaar is, merkt hij slechts twee kleine dingen: het kleine icoon in de browser en media plezier op alle websites - ongeacht of ze worden opgesloten in Duitsland of niet.

map