Schoener TV-app

TV op je Android-smartphone of Android-tablet - het is heel eenvoudig met de Schoener TV-app. De applicatie brengt tal van Duitse zenders en een aantal buitenlandse zenders naar mobiele apparaten. Er is voldoende gratis internet-tv-software te downloaden, beschikbaar voor Android. Een daarvan is de Schoener TV-app. Met de app heb je gemist vrijwel geen zendingen - zolang je kunt blijven thuis of een internetverbinding met een smartphone of tablet-pc. Een voorwaarde voor het kijken de favoriete show met de Android-app is dat het programma wordt uitgezonden in een van de vele kanalen, want het is dit is een streaming service, geen bibliotheek.

Schoener TV-app

Schoener TV app stromen meer dan 30 Duitse zenders

Onder de Schoener van de TV-app ondersteund stations onder meer de Duitse gratis-tv-zenders ProSieben, Kabel 1, Tele 5 en zaterdag 1, evenals de publieke omroepen, zoals ARD en ZDF. Over het algemeen, de app biedt toegang tot meer dan 30 programma's, waaronder Sixx, N24, Viva, SRTL en RTL 2 en een aantal niet-Engels kanalen zoals ORF 1, ORF 2, France2, France3 en BBC News.

Schoener TV App Flash

Verwijzing naar aanvang van de overbrenging

In aanvulling op de Android-app is Schoener televisie als een web app. De streaming platform wordt geëxploiteerd door de Internet TV AG. Een praktische selectie van alle beschikbare diensten kan worden gevonden binnen de Schoener TV-app voor Android smartphones en Android tablets aan de rechterkant van het scherm in de vorm van een lijst. Door te klikken op de app aangeven zelfs beginnende favoriete tv-programma's.

TV App toont verkeer

Aan de rechterkant kunt u een zenderlijst, die alle actieve programma's bevat te zien. Dus de gebruiker - zoals bij een afstandsbediening - het programma snel veranderen en overschakelen naar een andere zender. Behulpzaam, kan het verkeer voor de ene of de andere kijkers die ook hier worden getoond. Hoe lang het huidige programma nog loopt, wordt ook weergegeven.

Schoener TV app screenshot

In technische termen, is het in het mooie TV-app, evenals de web app Schoener televisie om een ​​streaming service. Omdat het verkeer bij het streamen van inhoud is zeer hoog is, wordt het gebruik van de app, idealiter via Wi-Fi aan te bevelen. Een voorwaarde voor het gebruik op Android-apparaten is ook de Adobe Flash Player. De stroom loopt op peer-to-peer-basis en belastingen tijdens het stroom parallelle gegevens aan andere gebruikers hoog.

De 10 favoriete scène gevolgen

De 10 favoriete scène gevolgen

Welke scene gevolgen zijn meest succesvolle en spannend? We onthullen de top 10 meest populaire programma's van TV misdaad!

map