Samsung Gear S3 handleiding

Samsung Gear S3 handleiding

de Samsung Gear S3 handleiding downloaden levendig en duidelijk toont alle kenmerken van de nieuwe Smart Watch. Met de officiële Samsung Gear S3 handleiding trotse eigenaar van de SmartWatch hebben alles wat u moet weten binnen handbereik en de gedetailleerde functies van de kleine slimme Samsung wearables kan opzoeken.

Samsung Gear S3 handleiding downloaden voor S3 en S3 Classic Frontier

De Samsung Gear S3 handleiding is beschikbaar in twee versies voor de twee modellen S3 Classic (SM-R770) en S3 Frontier (SM-R760 en SM-R765) in het populaire PDF-formaat. Die gebruik maakt van het vorige model Gear S2, ook in onze downloadsectie de Samsung Gear S2 handleiding in het Duits, ook in PDF-formaat.

Samsung Gear S3 handleiding downloadenSamsung Gear S3 Handleiding Downloaden: Alle functies van het horloge in detail. Bron: Samsung

Gear S3 voor sporters met diverse gezondheid en fitness mogelijkheden

De Gear S3 biedt een aantal interessante gezondheid en fitness mogelijkheden. Samsung Gear Handleiding Downloaden S3 beschrijft dit in detail, zodat u de mogelijkheden van de SmartWatch volledig kan benutten en ontdek alle instellingsopties. Wanneer Gear S3 is een luxe horloge in de luchtvaart horloges verschijning, met een elegant design.

Een groot voordeel: In vergelijking met de fitness armband Samsung Gear Fit 2 de accu langer meegaat. Met SmartWatch, de gebruiker minder afhankelijk is van zijn smartphone. Een rotatie is genoeg om gesprekken aan te nemen, nieuws lezen en de toegang apps.

Samsung tandwielkast Handleiding Downloaden S3De inrichting structuur en werking worden in de Samsung Gear S3 handleiding.

Luidspreker en microfoon zijn gebouwd

Net als bij de Apple Watch en de Samsung Gear S3 heeft een ingebouwde luidsprekers en een microfoon. Op deze manier kunnen bellen en gebeld niet om de telefoon in je hand te houden als een actieve Bluetooth-verbinding met een gekoppeld smartphone. Dit vereist een smartphone met ten minste 1,5 GB RAM en Android 4.4 of hoger. De precieze afmetingen van het tandwiel S3 luide 46,1 x 49,1 x 12,9 mm. De Gear S3 Frontier – berekend zonder armbanden – 62 gram, de aandrijfmotor S3 Classic met 57 gram iets lichter.

Samsung Gear S3 met geïntegreerde GPS en inductieve laadstation

Vooral in de sport digitale horloge geeft zijn voordelen. De geïntegreerde GPS helpt de gebruiker om op koers te blijven en shows op elk gewenst moment, welke afstand u al heeft afgelegd tijdens het hardlopen of fietsen. De kostbare SmartWatch heeft een 1,3 inch 360 x 360 pixels met Gorilla Glass SR +.
Indien beschikbaar geheugen, 768 megabytes RAM en vier gigabyte intern geheugen die vrij verkrijgbaar bij de laatste twee gigabytes.

De inductieve laadstation maakt draadloos opladen. De volgende sensoren aan boord: versnellingssensor positiesensor, hoogtemeter, barometer, hartslagmeter omgevingsverlichtingssensor. Het besturingssysteem Tizen OS wordt gebruikt. Het horloge de 1,0 GHz dual core processor is water- en stofdicht IP68.

map