de Samsung Galaxy J1 Handleiding Downloaden geleverde gebruikers van de populaire smartphones met een uitgebreide en duidelijke leidraad voor toekomstig gebruik. De Samsung Galaxy J1 gids bevat 98 pagina's en onthult alle functies in detail voor zowel beginners als interessante tips en trucs voor gevorderde gebruikers. Verschillende cijfers illustreren de PDF-handleiding.

Samsung Galaxy J1 Handleiding PDF-handleiding op 98 pagina's

De Samsung Galaxy J1 gebruiker ondersteunt de volgende J1 smartphone modellen: SM-J100F, SM-J100G, SM J100H / DD, SM J100ML / DS, SM J100FN, SM J100H, SM J100H / DS en SM J100Y. De Galaxy J1 Smartphone is een van de goedkope entry-level modellen van Samsung. Het beschikt over een 4,3 inch (10,92 cm) WVGA beeldscherm met 480x800 resolutie, vier gigabyte geheugen en Android 4.4. Een 5 megapixel camera achter en video-opname in HD en een 2 megapixel camera aan de voorkant zijn ook aan boord. Volgens de fabrikant van de 1,2 GHz dual core processor een uiterst energiebesparende modus. Wat nodig is, is een micro-SIM-kaart. Inbegrepen bij de mobiele telefoons hebben ook een batterij, oplader, headset en datakabel.

Samsung Galaxy J1 Handleiding DownloadenSamsung Galaxy J1 Manual Download PDF begeleidt op 98 pagina's.

Samsung Galaxy J1 de slag en basisinformatie

De Samsung Galaxy J1 handleiding is gewijd aan op de pagina's 6 tot 18 de eerste stappen: levering, apparaat ontwerp, SIM-kaart of USIM-kaart, batterij en geheugenkaart gebruik in- en uitschakelen, slot scherm en ontgrendelen. Het gaat verder met de essentiële informatie op de pagina's 19-33: gebruik touch screen, home-scherm lay-out, meldingspaneel, open sollicitaties, applicaties installeren of verwijderen, tekst invoeren, opslaan screenshot, Mijn documenten, energie, weer te geven Help-informatie.

Samsung Galaxy J1 Handleiding Downloaden applicatieschermTips voor het aanbrengen scherm

Advies en hulp bij problemen in het slothoofdstuk

Hieronder vindt u de Samsung Galaxy J1 Manual hoofdstukken netwerkconnectiviteit, personalisatie, telefoon, contacten, berichten en e-mail, camera, galerij, Nuttige toepassingen en functies die aansluiten op andere apparaten en het apparaat en data manager. De gebruiker leert na de Samsung Galaxy J1 Handleiding alle wetenswaardigheden over de instellingen op pagina 78-87 voor de laatste hoofdstuk advies en hulp bij problemen verleend. Meer Smartphone handleidingen en programma's voor telecommunicatie, onze omvangrijke downloadsectie catalogus.

Samsung Galaxy J1 Handleiding Downloaden displaysymbolenAlle Samsung J1 displaysymbolen in het overzicht.