De slogan van de mobiele discounter "Less Bla - meer blue" geldt ook voor de blauw App aan. Geen franje, zonder afleiding - net een praktisch instrument om haar collectieve oog hebben voor en te beheren. Met een paar klikken, worden verschillende aanpassingen gedaan - van de top-up van de opslag van het datavolume.

Blue app: Minder Bla, meer flexibiliteit voor de klanten

De mobiele aanbieden Blue behoort tot Telefónica Duitsland. De discounter biedt haar gebruikers zowel prepaid aanbiedingen en tarieven met contractduur beschikbaar. Flexibel, eenvoudig om de tarieven met een goede prijs-kwaliteit verhouding te begrijpen, zodat de gebruikers een offerte op maat aan hun behoeften te voldoen - net belooft blauw. Zodat klanten in de gaten kan houden en beheren van hun comfortabele tarief ooit, heeft de provider de Blau.de App Android op de markt gebracht.

blauw AppThe Blue app: prepaid en klanten met een contract

Visueel, is het gebaseerd op de presentatie van Blau.de. Zij beroept zich ook op een gebruiksvriendelijke interface die snel en gemakkelijk kan worden bediend. In aanvulling op de aangeboden Android download die op apparaten met Android versie 4.0 kan worden geïnstalleerd, de app is ook beschikbaar voor iOS. Om de app op te gebruiken, moeten gebruikers zich bij hun klanten login gegevens.

Blau.de App Android: Comfortable collectief beheer

De Android-app is niet alleen om klanten te voorzien van run-tarieven, maar ook kan worden gebruikt door klanten met één van de prepaid aanbod.Het startscherm is zeer duidelijke lay-out. In het bovenste gedeelte toont onmiddellijk het huidige evenwicht, met inbegrip van de vier belangrijkste categorieën die u hebt ingevoerd. Het gaat om de volgende gebieden:

  • Beheer tariefopties
  • airtime
  • zie verbruik
  • Nummer wijzigen gegevens

zodat de gebruiker weet onmiddellijk wat hij kan verwachten achter de menu-items van de blauwe app.

Bekijk balans en opladen

Wie moest vinden op de homepage dat het saldo bijna leeg is, kan de leveringen in een paar klikken te houden: Dus, naast het scherm een ​​gele schaduwrijke knop waarmee je 10 euro tegoed kunt toevoegen. Achter de knop Airtime heeft ook de mogelijkheid om een ​​andere waarde op te geven. naast de app kunt u ook inwisselen credit-Bons door het invoeren van de code.

Blue app-betalingenBetalingsregeling van blauw kan worden aangepast

Tarief in het zicht en aanpasbaar

In aanvulling op de app Blau.de gemakkelijk het om het verbruik, evenals de hoeveelheid gegevens in één oogopslag te houden. Wie beseft dat hij niet kan bereiken met haar tarief opties die aanpassingen snel kunnen maken via de app. De betalingsvoorwaarden kan worden gewijzigd. Klanten met een contract, de runtime zijn gehecht kunnen ook bekijken en downloaden van hun maandelijkse rekeningen. In het geval dat u op reis bent voor zaken of plezier in het buitenland, dan kunt u ook heel gemakkelijk hinzubuchen EU opties.