Met ProxTube wat werd omgedoopt ProxFlow sinds versie 1.4, de gebruiker voorkomt vervelende GEMA sloten voor video's en films die kunnen worden op YouTube of andere diensten normaal weer te geven.

kijken naar video's en korte films snel met Chrome ProxTube

Aangezien dit op ProxTube een add-on die je dit niet installeren nadat daadwerkelijk te downloaden, maar het draagt ​​bij aan zijn in de browser. Hier is het downloaden van ProxTube Google Chrome. Dit betekent dat de add-on bind als verlenging in Chrome met één automatisch wordt geactiveerd op de juiste pagina.

Hoe ProxTube Chrome

Met deze add-on kan de vervelende Video sloten op YouTube, Pandora, NBC.com, Fox.com, Songza of Grooveshark worden omzeild. Het principe is eenvoudig: Zodra de gebruiker een video tegenkomt die GEMA is vergrendeld, de add-on te activeren en stuurt de server een proxy, aan te bieden van een netwerk in de Verenigde Staten van Amerika heeft. Dat betekent gewoon dat YouTube denkt dat de gebruiker zou de video te zien uit het buitenland, waar er geen lock-out beleid in werking. De werkelijke proxy-instellingen worden opgeslagen en na de clip wordt gezien, is de server weer ingeschakeld terug naar de normale instellingen, dus hij komt terug naar de daadwerkelijke netwerk. Net als andere add-ons of software voor video portals & Co functioneren, kunt u zich hier te vergelijken.

Opzet en werking van de add-on

Want het is een add-on in plaats van een gebruiksvriendelijke software, is er geen gebruikersinterface die zou worden geserveerd. is geïntegreerd in de browser en kan ook activeren van daar, of geactiveerd op zich, zodra zij tegenkomt een geblokkeerd door GEMA video. Natuurlijk is dit gemakkelijk zowel computer professionals en computer beginners te gebruiken, omdat het moet worden gedaan om het even wat actief ja.

ProxTube downloaden

Daarom ProxTube is voor ieder wat wils en mag ontbreken op elke pc. De populaire add-on voor elke video-liefhebbers Wie kent niet deze vervelende sluitingen weten? U wilt een leuke en onderhoudende video te bekijken en GEMA heeft geblokkeerd. ProxTube Chrome is de beste en, bovendien, juridische en gratis oplossing voor hun favoriete video's of alle grappige clips weer ongestoord bekijken op het internet. De kosten van dit is echt minimaal en de bewerking kan niet eenvoudiger - het moet inderdaad eigenlijk niets worden gemaakt. Deze add-on is echt een leuke functie voor elke multimedia-fan en mag ontbreken op een Chrome-browser.