de PS4 Handleiding Downloaden onthult alles over de installatie, de configuratie en het gebruik van de populaire game console in PDF-formaat.

PS4 Manual Download PDF Quick Guide of gedetailleerde PS4 handleiding

In aanvulling op de 17-pagina Quick Start Guide genoemd als een PDF, is er ook PS4 Web App een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Maar eerst een blik op de PS4 handleiding in PDF-formaat de moeite waard. Dit begint met de eerste stappen. De gamer ervaart hier, onder andere, als hij zich aansluit bij de game console naar de TV, het opzetten van de netwerkverbinding en de instellingen die hij zou moeten maken.

PS4 Handleiding DownloadenDe PS4 Handleiding Downloaden legt setup, installatie en bediening van de console. (Afbeelding: Sony / Redactie)

Tips voor het gebruik van de controller en het instellen van ouderlijk toezicht

Het blijft met een gids voor het opzetten van ouderlijk toezicht en tips voor het gebruik van het scherm. Hieronder vindt u instructies voor het inloggen op het PlayStation Network, om te spelen en om de controller en de mono headset te gebruiken. Tot slot, de spelers leert nog steeds zoals hij zijn console verschoven in de slaapstand of helemaal uit.

PS4 Manual Download PDFPS4 handleiding in PDF-formaat op compact 17 pagina (Afbeelding: Sony / Redactie)

De PlayStation 4 Manual toont alle instelmogelijkheden

De compacte en heldere PDF Playstation4 handleiding is beperkt tot de basis en is daarom goed in het bijzonder geschikt voor de PS4 beginner. Voor degenen die willen het opzoeken van specifieke gedetailleerde vragen, functies of opties, moet de gedetailleerde PlayStation 4 handleiding om hulp te overwegen. Deze is onderverdeeld in de volgende hoofdstukken: Basics, instellingen, games, Expose, vrienden, communities, evenementen, nieuws, partij, video / tv en muziek.

PS4 Handleiding Downloaden WebAppVoor gedetailleerde informatie gegeven de PS4 handleiding WebApp (Afbeelding: Sony / Redactie)

Tips voor het PlayStation Network en spraakgestuurde bediening van het systeem

Het eerste deel bases onthult bijvoorbeeld alle wetenswaardigheden over: verbinden en te installeren, op en naast de PS4 systeem, gebruik maken van de draadloze controller, tekst invoeren, en uitloggen, PlayStation Network, worden berichten, activiteiten, spraakgestuurde bediening het gebruik van het systeem, het selecteren van een andere speler, de browser gebruiken met andere apparaten, uitbreidbaar geheugen en het beperken van toegang voor kinderen aan te sluiten. Veel andere handleidingen en programma's voor telecommunicatie bevat onze veelzijdige downloaden catalogus.