De browser add-on Adblock Edge Firefox betrouwbaar blokkeert advertenties bij het aanroepen van websites. In tegenstelling tot veel andere Werbebelockern worden geblokkeerd met deze extensie, de zogenaamde "aanvaardbaar advertenties". Gratis add-ons voor Firefox, zijn er nu zo veel als een cent. Veel van deze zijn zeer nuttig voor de gebruiker, anderen niet. Een van de meest handig voor gebruikers van de browser Mozilla is zeker de extensie Adblock Firefox Edge. De uitbreiding geblokkeerd na installatie rigoureus alle advertenties die de exploitanten van blogs en websites hun zijde te missen en dus vertegenwoordigen vaak de enige manier om inkomsten te genereren.

Adblock Edge Firefox

Adblock Edge Firefox voorkomt ook "aanvaardbaar advertenties"

Zonder advertenties zouden er niet veel sites. Echter, de tolerantiedrempel voor veel gebruikers is natuurlijk anders. Wat men schijnt volkomen storend en ongewenst hem af te leiden van de werkelijke inhoud, is een welkome koppeling tip voor andere gebruikers. Een voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld de AdWords-advertenties in het Google hitlijst die zijn afgestemd op vragen van de gebruikers. Veel ontwikkelaars van zogenaamde links AdBlockern de gebruiker dus grotendeels de vrije hand in fine-tuning. Zo kan de gebruiker reclame toe te staan, waardoor het minder ingrijpend bijvoorbeeld verschijnen, op een bepaalde manier.

Adblock Edge Firefox in gebruik

Adblock Edge is uitloper van Adblock Plus

Standaard wordt een "gematigde" ad blocker in veel AdBlockern ga zo maar door, de advertenties in de categorie van de zogenaamde "aanvaardbaar advertenties" toelaat, zodat advertenties die zo veel pop-up advertenties lijken minder opdringerig in verschil. Niet zo de extensie Adblock Edge voor Firefox. Wie heeft deze ad blocker geïnstalleerd, geblokkeerde uitzondering alle advertenties. Strikt genomen gaat het om met Adblock Edge is een tak van de beroemde Adblock Plus versie 2.1.2. Deze tak bevat alle functies die zijn opgenomen in Adblock Plus, met de uitzondering dat alleen de "aanvaardbare advertenties" functie niet is geïntegreerd.

Wat te overwegen bij het installeren van de strenge Ad-blokkers

Het installeren van Adblock Edge Firefox is net iets uit de hand zoals zo vele andere add-ons. Het is echter na de eerste installatie moet worden opgemerkt dat de uitbreiding alleen de websites die u rechtstreeks bellen zal herkennen, en dat je de filter lijst te leren, om zo te zeggen, welke elementen moeten worden geblokkeerd.

Adblock Edge Firefox Installatie

Wanneer u de extensie te installeren automatisch leiden tot een Filter List, op basis van de taalinstellingen van de browser. Daarnaast zijn er nog twee andere openbare filter lijsten, namelijk EasyList en Fanboy's List voor de Engels-sprekende wereld. Duitse gebruikers kunnen toegang krijgen tot de EasyList Duitsland + EasyList. Een overzicht van alle filter lijsten zijn te vinden op de website adstomper.bitbucket.org/Known_subs.html. Echter, je moet integreren teveel filter lijsten omdat ze kunnen vertragen de surfsnelheid. Makkelijk te AdBlocker gebruiken voor radicale Ad bezwaarden Wie wil afzien zonder uitzondering om elke vorm van weefsel bij het surfen, met Adblock Edge Firefox op het juiste spoor. De installatie is net als bij andere Firefox-extensies heel snel bij de hand en ook de handleiding integratie van het filter lijsten is zeer eenvoudig. Echter, het is belangrijk om hier op te merken is dat te veel filter bevat de extra surfsnelheid die ongeveer door het blokkeren van de advertenties wordt gebracht, wordt gedeeltelijk gecompenseerd.