Tango voor PC biedt Videogesprekken via het internet tussen pc-gebruikers en eigenaren van een iPhone, iPad, Android-telefoons of tablet-pc. Net als bij Skype-gebruikers kunnen gratis video chat te maken op smartphones, tablets of Windows-machines.

Tango voor PC Download als alternatief voor Skype

Aan de slag is eenvoudig. na de Tango voor PC Download gedragen door de gebruiker in het inlogscherm eigen telefoonnummer en contact zoals naam en e-mailadres. De volgende stap is het toevoegen van de freeware de verbinding gegevens van vrienden en kennissen toe te voegen. Een indicatie van het wachtwoord en de gebruikersnaam is niet vereist. Om de videochat wordt gesloten te maken, beide partijen moeten Messenger op de computer of iPhone, iPad, tablet-pc of smartphone hebt geïnstalleerd.

Tango voor PC Download

Tango voor PC biedt navigatie en bediening elementen in de iPhone-ontwerp

Via e-mail of SMS kan zijn, het maken van vrienden en collega's aandacht voor de webservice van het programma. Door het ontwerp, to Tango voor PC leunt zwaar op de smartphone-versies. Navigatie en controles zijn heel de iPhone-stijl gehouden. Dit heeft als voordeel dat oppervlak tango op uw Windows-pc heeft een veel slanker en meer moderne indruk in vergelijking met Skype. Het verkeer van de boodschappers wordt via internet of via een datanetwerk zoals 3G, 4G of via WiFi tussen twee partijen.

Er zijn geen extra telefoonkosten

Voor gebruikers van mobiele apparaten loopt een eenvoudige internet vast tarief of een WiFi-verbinding voor het afdekken van alle verbindingskosten. Er zijn geen extra telefoonkosten. In de afnemende Internet-verbinding kan de uitschakelen bandbreedte eten videofunctie lood en gemakkelijk telefoontjes.

Tango voor PC Download Spotify

Streaming-dienst Spotify is in Tango voor de PC aan boord

De Messenger werkt niet alleen als een dienst voor korte berichten en video-oproepen, maar heeft ook een aantal interessante extra zoals foto's en de toegang delen tot spelen en muziek aan boord. De muziek kanalen voer het uit via de streaming-dienst Spotify. Muziekliefhebbers kunnen gebruik maken van de Tango voor PC Download nieuwe muziek ontdekken en te delen met hun vrienden. Video-oproepen en berichten kunnen worden opgevraagd met grappige animaties.

Tango voor PC Download Ontwerp

Levensvatbaar alternatief voor Skype Tango voor PC is voorzien van een eenvoudige gebruikersinterface en cross-platform video chat tussen PC, Mac iOS en Android. De freeware kan worden gebruikt als een levensvatbaar alternatief voor Skype gratis videogesprekken tussen pc's, iPhones en Android-telefoons om te leiden. Bij het gebruik van het mobiele internet wordt sterk aanbevolen, zoals verlengd gesprekken hoge datavolumes kan veroorzaken en daardoor mogelijk hoge kosten een vast tarief.