met de 1&1 Control Panel app hebben 1&1 klant alle informatie rondom het eigen één&Een contract beschikbaar en bewerken vrij eenvoudig. Onder andere dingen, kan de een zijn&breng je eigen app data verbruik, snel belminuten en het aantal verzonden SMS-berichten en gemakkelijk vinden uit.

1&1 Control Panel app met een weergave van verbruiksgegevens van telefonie en SMS

de 1&1 app presenteert alle facturen en biedt de mogelijkheid van het regelen van het stroomverbruik kosten. De klant en het contract data kan inzien en wijzigen. Direct in de app ook de SIM-kaart en roaming opties worden allemaal naar wens in te stellen. Verbruik indicatoren zijn om ervoor te zorgen dat de geboekte inclusive branding volume niet te vroeg en zo mogelijk tegen het einde van de maand nog steeds is maxed out. Op deze manier kunnen gebruikers hun surfgedrag te passen aan de 1und1 app.

1 Control Panel app; 1 &1&1 Control Panel app met het huidige verbruik gegevens van telefonie, berichten en data

Goed overzicht van alle 1&1 kosten

De 1und1 Control Center app is ook een goed overzicht van het aantal reeds verzonden SMS-berichten en de daaruit voortvloeiende huidige cumulatieve verbruikskosten. De verbruiksgegevens worden vervolgens bijgewerkt om de 30 tot 60 minuten in de D-net en E-net om de 2 tot 4 uur. DSL-gebruikers krijgen de verbruikscijfers enigszins vertraagd. Hier zijn ze slechts ongeveer 24 uur later beschikking.

view facturen en gespecificeerde

Een gedetailleerd overzicht van alle facturen, zodat facturen voor de laatste maand hebben redelijk fatsoenlijke check. De gespecificeerde facturen is ook te vinden op de 1und1 app als deze functie eerder in één&1 Control Panel app is geactiveerd. Andere functies zijn onder meer de weergave van alle klantgegevens, het veranderen van de bank en de show openstaande factuur items.

1 & 1 Configuratiescherm app kostenGoed overzicht van alle opgebouwde 1&1 kosten

Rapportage en fixeren DSL interferentie

Daarnaast kan gebruikersnaam of wachtwoord te wijzigen en maak de SIM-kaart instellingen, zodat de 1&Inschakelen 1 SIM-kaart, sluiten, openen of te wisselen. Roaming instellingen voor D-netwerk zijn ook net boven de 1&1 Control Panel app mogelijk. Andere functies omvatten een nummerportabiliteit, het rapporteren en herstellen van DSL-interferentie en directe toegang tot een&1 Customer Service. Apps andere mobiele netwerken beschikbaar zijn in onze bibliotheek onder de Telecommunications categorie te downloaden.