ACE stroom

De multimedia-platform brengt onbeperkt muziek en video genieten op de thuis-pc. Alle inhoud wordt verstrekt via het peer-to-peer-principe. Het belangrijkste onderdeel van het concept is de ACE stream Download of kun je spelen in real-time en wordt geleverd met vele andere functies om de hoek.

ACE stream Download & Dit is verplicht

Voor Movies- en series junkies het online portaal is een waar paradijs. Hoe het te weten uit andere praktische file-sharing software kunnen alle media-inhoud worden uitgewisseld door middel van peer-2-peer-technologie over het net en genoten. Alle audio en video in zowel HD als van de TV, zodat kan worden gestreamd via dit platform on-demand en geconsumeerd. Maar eerst het downloaden van ACE stream media is noodzakelijk. Deze gratis client fungeert als een mediaspeler die is gebaseerd op de beproefde VLC player, maar toch bit torrent compatibel is.

ACE stream Download

De installatie van de mediaspeler

Als u de client hebt gedownload, u het bestand te starten. Eerst wordt de taal gekozen en accepteer de licentieovereenkomst om de installatie voort te zetten. Daarna kunnen verschillende installatieonderdelen, zoals het ondersteunen browsers of toepassingssneltoetsen van de speler worden gekozen. Zodra de locatie van de installatie is ingesteld, moet een laatste goedkeuring in zijn browser. Of de ACE streamen downloaden is geslaagd, kan worden gecontroleerd op het platform voor een test play-knop. De functionaliteit, zoals het terugspoelen gebruiken, een account vereist.

ACE stream Download Installatie

ACE streamen onbeperkt on-demand video bekijken

Indien de klant wordt gedownload en geïnstalleerd, kan de gebruiker de totale online video wereld. Dus de plugin maakt het afspelen van alle video- en audio-inhoud die via P2P-technologie. Dit gebruikt de bit stroom protocol. De schoonheid ervan: de gebruiker hoeft niet naar de video eerst downloaden en eeuwig wachten tot hij kan kijken. Hij kan het kijken naar on-demand en in originele kwaliteit.

ACE streamen Download Video

Bestanden delen benutten en meer

Met de ACE Stroom download, maar de gebruiker zal een speler die kan spelen vanaf het netwerk in real-time video ontvangt niet alleen. In aanvulling op de slimme bit torrent-compatibiliteit is het in feite ook echt een feature-rich media player. Onder andere, speelt hij vloeiend HD-video en wordt geleverd met vele formaten duidelijk. Playback volgende multimedia formaten ondersteund door de klant:

  • WAV
  • AVI
  • MP3
  • DVD
  • FLV
  • FLAC
  • MKV

Ook kan de gebruiker in staat om video op te nemen uit verschillende bronnen. Hier kunnen sound tracks gesynchroniseerd worden - zelfs ondertitels worden in aanmerking genomen. behoort ook tot het bereik van de functies die de gebruiker kan installeren indien nodig watermerken en logo's in de media materiaal. Screenshots zijn geen probleem voor de klant. Zoals u het weet uit andere mediaspelers, en deze is in staat om verschillende formaten om te zetten. Nog een leuke gimmick: De speler kan ook overweg met corrupte video's of zelfs nog niet af en speel ze moeiteloos.

map
Adblock
detector