de SoundCloud Downloader Firefox Verbeteringen nodigt nummers gedownload van de muziek platform in MP3-formaat. Gebruikers kunnen hun favoriete nummers op te slaan op de computer en luister offline.

Dankzij SoundCloud Downloader Firefox add-on store MP3's van de portal

Muzikanten kunnen hun nummers op de audio-platform SoundCloud uploaden en delen met miljoenen luisteraars. Degenen die willen de muziek te luisteren, kan specifiek zoeken naar nummers of artiesten, of luister naar de meest beluisterde audio tracks. De service is ook geschikt voor muziek beheer: Met eigen rekening kunnen favoriete nummers hoogtepunt, compileren playlists en volgen de activiteiten van kunstenaars. De verbinding met Facebook en Google+ te vergemakkelijken de registratie zonder vervelende invoeren van alle persoonlijke informatie.

Wie stelt muziek naar de portal, kunnen gebruikers niet alleen direct aan de zijkant bereikt. De speler van de streaming-dienst kan worden ingebed in een paar stappen naar andere websites. Daarnaast is de nauwe band met het sociale netwerk Twitter, Tumblr, Facebook en Foursquare voor ruime verspreiding van muziek biedt.

SoundCloud Downloader Firefox

Maar wat te doen als je een nummer te vinden en willen ze offline te horen? De gebruikelijke en officiële wijze leidt, hetzij via de bestaande sporadisch Buy link aan de soundtrack of een langdurig onderzoek naar de distributie van muziek door de kunstenaar. Wie wil het MP3-bestand van het nummer onmiddellijk en kosteloos in te leveren, kan een download tool. Zodat de gebruikers halen afzonderlijke nummers en complete afspeellijsten van streaming portal op de computer.

Download programma integreert in browsers

De SoundCloud Downloader Firefox-extensie integreert zich in de browser en maakt muziek downloaden met een enkele klik. In tegenstelling tot een groot aantal van de upload en download programma's om de kleine software is uitsluitend gericht op het nummer downloaden van Soundcloud portaal op de Mozilla Firefox browser. De add-on vereist geen beheerdersrechten hebben om geen verdere eisen aan de computer te installeren en overigens ook.

Als u de extensie in de browser hebt toegevoegd, een extra download icoon verschijnt naast alle titels en afspeellijsten in SoundCloud. Als u afzonderlijke nummers uit de titel van het nummer sleept wordt standaard gebruikt als de bestandsnaam, maar de Downloader is mogelijk om een ​​andere naam in de opslag. Bij het downloaden van albums wordt gevraagd naar de doelmap en de namen van de audiobestanden worden gehandhaafd. De opgeslagen muziekbestanden zijn geleverd zonder ID3-tags en een album of artiest worden niet automatisch toegekend.

SoundCloud Downloader Firefox Button