Orion TV-klanten kunnen nu kijken naar hun favoriete programma's waar en wanneer ze willen. Met de gratis Orion TV-app is het mogelijk voor hen om hun televisie overal dus nemen. De app ondersteunt niet alleen live-tv, maar toegestaan ​​om programma's zelfs tot 72 uur na de tv-uitzending te kijken.

Orion TV-app: TV on the move

De meeste gebruikers is een handelsmerk van Orion in dit land voornamelijk door middel van tv-toestellen een term. Orion Telekom, echter, is een Servische bedrijf dat zich heeft gevestigd als IPTV-exploitanten een naam. De gebruiker kan een pakket met de operator boeken en daarna genieten van een breed scala van internet-tv biedt. Met de bijbehorende app, wil het bedrijf haar klanten te voorzien van vrij en ongebonden televisie. Afstand van de lokale TV, krijgt men nu zijn tv-favorieten, sportprogramma's en series op zijn iOS of Android-apparaat. Zo kunt u terloops zitten met vrienden in een café en voor het voorbeeld te volgen van een voetbalwedstrijd leven. Of je kijkt naar op het tablet in bed 's nachts op zijn favoriete smartlap, waar u kunt dan zachtjes in slaap te vallen.

Orion TV-appOrion TV-app: IPTV te gaan testen dankzij Free Trial

Wat moet worden beschouwd in de App TV?

Deze app is eigenlijk bedoeld om alle klanten van Orion Telekom die daar een bepaald pakket geboekt. Je moet je registreren en krijgen dan toegang tot hun geboekte tv-pakket. Om klanten te trekken, had het bedrijf een proefversie waarmee je de app zonder een contract zou kunnen gebruiken aangeboden. De actie zou moeten lopen slechts voor een bepaalde tijd eigenlijk, maar werd nu uitgebreid vanwege de grote vraag. Dat wil zeggen, die de app downloadt, kunt u de knop Gratis proberen te gebruiken! het testen van de app en genieten van gratis internet-tv op hun mobiele apparaat.

Wij bieden zowel de Orion TV Android-versie als app voor iPhones en iPads klaar. Zodat niemand van zijn gegevens verbruik valt uit de wolken met betrekking tot een paar dagen, is het raadzaam om de app alleen via WiFi te gebruiken. Daarnaast wordt een internet bandbreedte van 2 megabits per seconde vereist.

Dit kan met Orion TV Android

De TV App biedt toegang tot alle kanalen die u kunt gebruiken op zijn Android-toestel op wil. Daarnaast is de Orion TV app een gedetailleerd programma gids met gedetailleerde informatie en foto's.

Orion TV App-programmaInternet TV, met inbegrip van programmagids

Het hoogtepunt: De gebruiker kan niet alleen live tv te kijken, hij kan ook genieten van programma's die hij later miste. De app ondersteunt de zogenaamde catch-up TV. Dit betekent dat de uitzendingen tot 72 uur nadat ze zijn uitgezonden op televisie later kan worden bekeken.