de Google Startpagina app Het pas vernieuwde opvolger van Google Cast. De Chromecast-app gebruikt voor het opzetten en naar de inhoud van Google Chrome Cast en Google Startpagina spelen. Het hernoemen van een aantal interessante nieuwe functies zijn toegevoegd.

Opgezet met de Google App Startpagina Chromecast-apparaten en controle

De Google Startpagina app Chromecast apparaten kunnen eenvoudig worden ingesteld, beheren en controleren. De Google Startpagina app is beschikbaar voor Android en iOS. Wie heeft de vorige Google Cast is al geïnstalleerd, vervangen door de Chromecast-app update de Cast app met de nieuwe Google Startpagina app. Het oppervlak van de Google Startpagina app is verdeeld in twee tabbladen: View en te ontdekken.

Google Startpagina appSpeel met de Google App Startpagina video- en audio-inhoud van Google Chromecast.

streaming uitzendingen van mediabibliotheken apps rechtstreeks op uw tv-toestel

Onder reputatie Chromecast apps zijn opgenomen die al op uw telefoon zijn geïnstalleerd, bijvoorbeeld de YouTube-app. Deze apps zijn geordend in drie gebieden: Film & TV-apps, muziek & Audio apps en mijn andere apps. Onder Discover Google Startpagina toegediend app suggesties om meer apps die Google Chromecast te ondersteunen, met inbegrip van Netflix, max kathedralen, Sky ticket Magine TV, Wuaki.tv, TED, Juke!, Zattoo Live TV, Twitch, TuneIn Radio, 7digital Muziek downloaden , Deeezer en Viewster.

Het gratis gebruik van media bibliotheken van verschillende tv-kanalen zijn een van de partij. De gebruiker kan bijvoorbeeld installeren, de mediabibliotheken Apps van ARD, ZDF en ProSieben en uitzicht door het indrukken van een knop op de smartphone het gewenste programma op het televisietoestel.

Google Startpagina app reputatieHier worden vermeld in de Chromecast-apps die al op de smartphone zijn geïnstalleerd.

Flip scherm van uw smartphone naar uw tv

Het menu van de Chromecast-app in de linkerbovenhoek van de gebruiker belt naar andere functies. Meest aansprekende is de mogelijkheid om direct de streaming van de inhoud van het scherm van de smartphone naar de tv. stroom door te klikken op het scherm / audio naar spiegel als het scherm van je smartphone als bij toverslag op de TV.

Een klik op machine aangeeft, respectievelijk verbonden Chromecast. Er is ook in de Google-app yet Index menu Accountinstellingen, toegang tot de Google Store en hulp voor streaming. Ook kunt u uw TV-scherm personaliseren met aantrekkelijke beelden.

Google Startpagina App DiscoverVoorstellen om meer apps die Google Chromecast ondersteunen downloaden

Luxe versie Chromecast Ultra met maximaal 4K Ultra HD & HDR

Zoals Chromecast aangeboden door Google streaming media-adapters wordt verwezen. grond waarvan de Google Cast protocol. Google Chromecast tweede generatie - nu als een schijf in plaats van stick - is verkrijgbaar in twee varianten. Aan de ene kant in een standaard editie voor 39 euro om eenvoudig de muziek van maximaal 1080p HD op de TV vanaf uw telefoon en aan de andere kant de Chromecast Ultra voor 79 euro met een streaming in hoge resolutie tot Ultra HD 4K & HDR. Andere voordelen van Chromecast Ultra zijn snellere laadtijden evenals WLAN & Ethernet