WhatsApp voor iPad

SMS was gisteren. De jonge generatie van vandaag maakt gebruik van op de smartphone gratis instant messaging-diensten. Een van de bekendste en meest populaire van deze diensten is WhatsApp. De op internet gebaseerde dienst van de Amerikaanse ontwikkelaar Whatsapp Inc. is beschikbaar voor alle grote platforms, van Android smartphones via BlackBerry en Windows Phone tot de Apple iPhone. Met een paar trucs en gimmicks, kan de smartphone app installeren en te gebruiken op de Apple tablet. Echter, het is van toepassing op WhatsApp iPad Een paar dingen te overwegen, omdat er geen officiële app van iTunes voor.

WhatsApp voor iPad, iPhone & Co.

Het bedrijf WhatsApp Inc heeft ervaren een fenomenale stijging sinds haar oprichting. Gevestigde zou een paar jaar geleden, namelijk in 2009 in de VS door Jan Koum en Brian Acton. Binnen een paar jaar, de instant messaging-dienst heeft miljoenen over de wereld verspreid. Volgens Spiegel Online, de toepassing in 2014 had meer dan 450 miljoen gebruikers. 70 procent van Whats Apper communiceren met het dagelijks. De naam WhatsApp is eigenlijk een woordspeling: Wat is app klinkt als Engels ( "Wat is er aan de hand?", "Wat is er?"), En bevat snelkoppelingen app ( "Toepassing") "Wat is er?". Oorspronkelijk opgevat als een zuivere smartphone applicatie, kan de instant messaging-dienst worden gebruikt op andere platforms, zoals WhatsApp iPad op de populaire tablet-computer van Apple.

WhatsApp iPad

Onbeperkt Stuur foto's, video en audio-bestanden met WhatsApp

WhatsApp zelf ziet zichzelf als een cross-platform mobile messaging app die het mogelijk maakt om berichten uit te wisselen zonder te betalen voor SMS. Dit wordt mogelijk gemaakt door de WhatsApp Messenger maakt gebruik van de data-abonnement dat u gebruikt voor e-mail en mobiel surfen op internet. Dit maakt de uitwisseling van berichten is gratis. De app is beschikbaar voor de meest gangbare besturingssystemen, dus Android, Apple iOS, BlackBerry, Symbian, Nokia Series 40, Windows Phone en MeeGo.

installeert WhatsApp iPad

Instellen van WhatsApp iPad

Als de app in eerste instantie lijkt op een sms nog steeds voornamelijk gebruikt voor het verzenden van SMS-berichten, zodat de functionaliteit is geleidelijk uitgebreid in de tijd. Net als een aantal andere Messenger & VoIP-diensten die gratis te downloaden kan de laatste versie van WhatsApp gebruiken niet alleen tekst en foto's worden verzonden, maar ook korte video's en audiobestanden. In aanvulling op de normale uitwisseling van berichten gebruikers kunnen ook groepen maken en verzenden elkaar onbeperkt afbeeldingen, video en audio-bestanden. Met een paar tweaks kan zijn WhatsApp geïnstalleerd op de iPad.

 • stap 1Download add-on software "iFunBox" op de PC. De software biedt toegang tot iOS-apparaten.
 • stap 2: Als dit nog niet gedaan, de smartphone app WhatsApp op de mobiele telefoon moet worden opgeladen, en een gebruikersaccount te creëren / geverifieerd. De WhatsApp software voor de iPhone is in onze download-catalogus.
 • stap 3: Load betekent dat de software "iFunBox" WhatsApp bestanden op de pc.
 • stap 4: Kopieer WhatsApp bestanden van de pc naar de iPad.

Interessante artikelen over WhatsApp voor iPad is hier beschikbaar:

 • Verander WhatsApp-status - hoe het werkt!
 • Het meest vervelende kettingbrieven WhatsApp
 • Lees: WhatsApp geïntegreerd blauw haak
 • Privacy: Zo kunt u de WhatsApp Status verbergen
 • WhatsApp verwijderen en account verwijderen - Instructies
 • veranderen zijn WhatsApp profiel foto & Contact invoegen foto's
 • beveiligen WhatsApp berichten op de iPad
map