NU TV

Never miss favoriete programma's van RTL: Met het aanbod van NOW TV gebruikers kunnen alle series, shows en films bezoeken de RTL-zenders wanneer ze maar willen. VOX kanaal, nitro, Super RTL, RTL2 en n-tv aan boord naast RTL.

NU TV voor tijd ongebonden TV-programma

Eigenlijk is het werk botsen altijd maar de momenten waarop favoriete programma's worden uitgezonden op TV. Wie niet langer op zoek naar zijn shopping queen gevolgen of boer wil vrouwen vervolg te geven, zullen blij zijn met het online aanbod van RTL zijn. De mediagroep is ongeveer NowTV programma hun stations online. Te bieden aan alle zendingen van de volgende tv-kanalen kunnen worden gestreamd:

  • RTL
  • VOX
  • RTL NITRO
  • SUPER RTL
  • RTL2
  • n TV

NU TV

De markering van de video-on-demand aanbod van de individuele zenders via de toevoeging van NOW. Veel van de streams zijn gratis, maar sommige (meestal films) zijn alleen beschikbaar voor een vergoeding. In het algemeen is de video streams kosten tussen de één en drie euro. Bovendien kan de gebruiker op voorwaarde dat de optie om te registreren dat ontsluit een groot aantal handige functies.

NOWTV dezelfde RTL bieden meer flexibiliteit

Op de streaming kunnen gebruikers van de portal alle programma's, shows, series en films van de bovengenoemde stations te vinden. Daarnaast worden online games aangeboden. Het platform is geïmplementeerd uiterst gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk. Afhankelijk van welke zender is gevestigd, de achtergrondkleur verandert. De site is ook goed gestructureerd, zodat de menubalk beschikbaar zender onafhankelijk van elkaar.

NU tv-uitzendingen

Wegwijs in streaming portal

Gebruikers kunnen zoeken op NU TV voor specifieke programma's, maar ze kunnen gemakkelijk surfen op het aanbod ook. Onder het menu-item zending A - Z zijn alle uitzendingen - dwz series, tv-shows en cartoon-serie - in alfabetische volgorde. Als u klikt op een, kunt u alle beschikbare afleveringen te zien.

Onder het item TV-programma, wordt het huidige programma van elk station weergegeven. Gebruikers kunnen opzoeken er op verschillende dagen en tijden, wat ze gemist en wat ze willen om naar te kijken in het weekend misschien.

Achter de optionele kanalen verbergt een indeling van NOWTV aanbod. Zo zijn er programma's op genre.

NU tv-kanalen

Waarom aanmelden bij RTL

Gebruikers die zich aanmelden via het portaal om een ​​aantal praktische extra functies te krijgen. Bijvoorbeeld, kunnen ze het gebied te gebruiken mijn programma. Bij dit alles de favorieten en zendingen worden getoond die zijn toegevoegd aan de playlist. Bovendien blijkt stromen reeds gemarkeerd, pauzeren video kan worden op een later tijdstip.

map