Galaxy Tab S2 handleiding

de Samsung Galaxy Tab S2 handleiding downloaden openbaart aan ongeveer 100 pagina's in PDF-formaat alle belangrijke gedetailleerde functies van de populaire tablets. Met de Tab S2 Manual heeft de koper een duidelijke verwijzing boek bij de hand om zich vertrouwd met alle functies en instellingen te maken.

Samsung Galaxy Tab S2 Manual Download PDF gids met tips & trucs

De Samsung Galaxy Tab S2 User Guide legt het apparaat ontwerp, de afzonderlijke apps en instellingen opties in een begrijpelijke taal en vele levendige illustraties. De Samsung Galaxy Tab S2 handleiding bewijst handige gids evenals praktische hulp bij technische problemen.

Galaxy Tab S2 handleiding downloadenSamsung Galaxy Tab 2 Handleiding met talloze tips en informatie voor meer dan 100 pagina's

De Samsung Galaxy Tab S2 handleiding is beschikbaar in verschillende versies voor verschillende typen apparaten: SM-T719 en SM-T819, SM-T713 en SM-T813, SM-T710 en SM-T810, SM-T715, SM-T715Y, SM T815 en SM-T815Y. De verschillen tussen de afzonderlijke uitvoeringen zijn gebaseerd op de grootte (8,0 of 9,7 inch), en als er een Wifi of LTE tablet.

Samsung Galaxy Tab S2 handleiding beschrijft alle functies van de Apps

De Samsung Galaxy Tab S2 een high-definition Super AMOLED scherm met een resolutie van 2048x1536 pixels. Voor een stevige multitasking, twee quad-core processors in verband met drie GB geheugen. De geheugeninrichting kan worden uitgebreid met een microSD kaart van maximaal 128 GB. De Samsung Galaxy Tab S2 handleiding begint met de basisprincipes hoofdstuk en kwesties zoals de levering, apparaat ontwerp, batterij, startscherm, het apparaat en data management en het delen van mogelijkheden. Het gaat verder met het thema van toepassingen. Dit is waar de apps worden in detail toegelicht, met inbegrip van telefoon, contacten, berichten, internet, e-mail, camera, galerij, S Planner, SideSync, muziek, video, memo, klok en calculator.

Galaxy Tab S2 handleiding Download Device componentenAlle informatie over de apparatenbouw

Uitgebreide uitleg van de instellingen

De volgende grote hoofdstuk wordt beschreven als de instellingen. Hier zijn er gedetailleerde uitleg over opties zoals WLAN, Bluetooth, offline modus, gebruiksgegevens, mobiele netwerken, meldingen, behang en home screen. De bijlage bevat de Samsung Galaxy Tab S2 van een gebruiker met advies en hulp bij problemen, evenals het onderwerp batterij verwijderd. Wie op zoek is naar meer handleidingen en programma's voor telecommunicatie, Gebladerde in onze goed gevulde downloaden catalogus.

Galaxy Tab S2 Handleiding Downloaden schermVerklaringen van gesplitste schermweergave

map