Gratis Stream Recorder

De Free Stream Recorder draait pc met internettoegang in een digitale video recorder. De freeware weet meer dan 500 tv-stations over de hele wereld en geproduceerd op aanvraag opnames van ARD, RTL & Co op - zelfs in HD-kwaliteit.

Gratis Stream Recorder Download vervangt de VCR

VCR - dat gisteren was. Vandaag u nodig heeft voor het nemen van zijn favoriete serie is een PC, een internetverbinding en de Gratis Stream Recorder Download. Zodra u downloaden van de freeware, zoekt de recorder bij het opstarten in eerste instantie via het internet beschikbare video streams van de verschillende tv-kanalen. In Duitsland, in aanvulling op de publieke omroepen en commerciële zenders, zoals RTL, Pro7, SIXX, VOX of Kabel1 van de partij. Zelfs de Zwitserse televisie en ORF zijn te vinden in de lijst met programma. De lijst met beschikbare stations wordt alfabetisch en per land geregeld. Als u wilt dat de constante zoektocht voorkomen dat de meer dan 500 stations, kan zijn favoriete stations gewoon markeren als favorieten. Dit dan meer kan worden opgeroepen via de favorietenlijst.

Gratis Stream Recorder Download

Perfect HD televisie zonder Smart TV

Veel verbinden HD-beeldkwaliteit altijd onmiddellijk met Smart TV, maar het werkt ook zonder. Het is dit aspect kan de Free Stream Recorder positief hoogtepunt. De recorder biedt zelfs de HD biedt vele tv-stations, zoals RTL HD, arte of SAT1 HD beschikbaar zijn in aanvulling op de hierboven genoemde kanaal selectie. Om een ​​goede beeldkwaliteit te garanderen, kunt u ook uit te voeren tijdens de opname-instellingen van de bitsnelheid en resolutie.

De persoonlijke televisie zelf gemakkelijk te maken

Over zijn functies van de software met zijn analoge voorganger is vergelijkbaar. Dus de digitale video recorder kan de gebruiker live streams of verschillende momenten vast te leggen. Wie struikelt op een spannende film per ongeluk kan het te beveiligen met slechts één klik op een later tijdstip op de pc. Net zo makkelijk plannen van shows, shows en speelfilms te slagen. Een eenvoudig te gebruiken timer biedt voldoende beeldmateriaal klaar voor de volgende video-avonden. Alle geplande opnamen worden weergegeven onder "Scheduled list" met de gegevens bestandsnaam, afzender, datum, duur en start de opname. De status van lopende opnamen kunnen worden gecontroleerd in de "Record lijst". De Free Stream Recorder biedt de gebruiker een opname-indelingen MP4, DivX, Xvid en H.264 zijn beschikbaar. Gebruikers die willen leren over meer, meer informatie in tal van videostroom's met hun beschrijvingen.

Gratis Stream Recorder Download opname

map