eBay Classifieds voor iPad

met eBay Classifieds iPad kan niet alleen zoeken advertenties in de directe omgeving, maar geven ook gratis advertenties zelf gebruikers. De iOS-app zal de volledige toegang tot meer dan 11.000.000 lijsten verstrekken van meer dan 280 categorieën. Er is al veel gratis software voor eBay om te downloaden. Geen wonder! In de VS gevestigde eBay Inc. opereert nog steeds een van de meest populaire en grootste internet veilinghuizen en, daarmee verbonden, een van de meest bezochte advertenties portals in Duitsland.

eBay Classifieds iPad

eBay Classifieds iPad draait op alle versies met iOS7 of hoger

Hoewel er nog steeds geen originele applicatie voor de Apple iPad, de eBay Classifieds app voor de iPhone is nog steeds volledig compatibel met de tablet-pc van Apple. De enige vereiste voor het gebruik van het besturingssysteem iOS7 of later. Zodat de toepassing is niet alleen voor de iPhone 5, iPhone 6 en iPhone geschikt 6 Plus, maar voor de overgrote meerderheid van de iPad versies die sinds het voorjaar van 2011 in omloop, met inbegrip mini iPad met Retina-display, iPad Air en iPad zijn verstreken.

Meer dan 11 miljoen vermeldingen in meer dan 280 categorieën

Met eBay Classifieds iPad-gebruikers kunnen zoeken in Duitsland waarschijnlijk meest bezochte classifieds site voor reclame. En: Met behulp van GPS of het invoeren van plaatsnamen kan het zoeken naar specifieke aanbiedingen in de directe omgeving te beperken. Alles is in het proces van gebruikte auto op de huurprijs, gebruikte meubels, kleding voor kinderen tot Job - eBay Classifieds voor iPad biedt volledige toegang tot de eBay-advertenties markt met een gemiddelde van meer dan 11.000.000 advertenties, netjes georganiseerd in meer dan 280 categorieën.

eBay Classifieds iPad screenshots

Classified Advertenties eigen met de advertenties app voor de iPad

Maar biedt uit verschillende categorieën, zoals auto, fiets & Om de boot of onroerend goed of binnenlandse zoeken, is niet alles wat je kunt doen met de advertenties app voor de iPad. Gebruikers kunnen ook instellen jezelf vrij aanbiedingen. Het enige wat men hoeft te doen is het selecteren van een categorie van de meer dan 280 categorieën, voert u een beschrijvende tekst en, in het beste geval, zorgen voor een foto van te maken.

VoiceOver laat blinden en slechtzienden op de iPad app te bedienen

Onder het comfort functies zijn onder meer voice-over en het gesprek naar externe map toepassingen op de detailpagina. De kaarten functie vereenvoudigt het contact of de besluitvorming. VoiceOver schermlezer software van Apple. De software maakt het mogelijk de blinden en slechtzienden het bedienen van een Apple-computer via het toetsenbord en spraakinvoer en zorg ervoor dat de werking van eBay Classifieds iPad.

eBay Classifieds iPad Property

eBay Classifieds gemakkelijk zoeken vanaf uw iPad en vind Hoe hoger het aantal gebruikers, hoe groter de kans dat u op eigen advertenties een geklasseerde site van een verkoper, en dat, omgekeerd, het sneller vinden wat u zoekt. Dit alles speelt zich af in Duitsland blijft bij eBay. Met eBay Classifieds iPad kan het zoeken te doen en het vinden van comfortabel op Apple's Tablet PC. Dankzij GPS en locatie-ingang functie om snel de relevante opties in het gebied en met behulp van de VoiceOver-functie ook blinden en slechtzienden kunnen kopen en verkopen met de iPad.

map