Adobe Flash Player voor Android

Wie op zoek is naar spelers voor Android in de Google Play Store na Adobe Flash, doet dit al tevergeefs voor bepaalde tijd. De software gigant eigenaar blijft verklaring na de mobiele sector in de toekomst op Adobe Air en HTML5 als een standaard, dat is het aantrekken van Android 4.1 Jelly Bean onaangename gevolgen.

Adobe Flash Player voor Android Downloaden voor volledige Web-pleasure

Dat Adobe zijn eigen quasi-monopolie op het gebied van animatie en interactie op het internet snijdt de grond onder de voeten wil niet zeggen dat is een lange tijd dat het verdwijnt van het internet 's nachts. Wie voor het einde van de officiële steun aan Adobe Flash Player voor Android Downloaden gemist, ziet er volgens vele moderne web aanbod in de buis, een omstandigheid die ook aanhoudt met alternatieve telecommunicatie-programma's te downloaden in onze software aanbieden van niet. Om deze visuele en functionele vacuüm te beëindigen, APK-bestand moet zal landen op Android Mobile en geïnstalleerd. Om de installatie bestand over te brengen naar de mobiele, bijvoorbeeld, E-mail, USB-kabel of de directe download met de Android-browser worden geselecteerd.

Download en installeer de app op verschillende manieren

Eis is dan ook dat de Installatie van onbekende bronnen moet kunnen. Indien deze optie kan worden gevonden, is verschillend afhankelijk van het model en de versie van Android. Hoe verder te gaan met het downloaden van de Adobe Flash Player en de installatie zijn afhankelijk van deze ingeslagen weg.

adobe flash player voor Android Downloaden

Installeer Flash voor Android via USB-kabel - dus je gaat

Past men de APK via USB-kabel op zijn smartphone of tablet, moet dit de Massaopslag worden aangepast. De prijs van deze noodzakelijke procedure verschilt van de ene fabrikant iets. Als het bestand veilig op de Android aankwam, het maakt gebruik van een geïnstalleerde er File Manager om te navigeren naar de locatie en start de setup van een vinger. Nu alleen maar hoeft te Toegangsrechten worden bevestigd en kort na het mobiele apparaat is flash compatibel.

Speler installatie via e-mail

u kiest voor de Way van postbezorging, de overdracht wordt nog gemakkelijker gemaakt. Het verzendt dan zelf een elektronische brief met Adobe Flash Player voor Android APK als bijlage bij zijn draagbaar apparaat. Er noemt men het e-mailprogramma, typ in het installatiebestand, opnieuw bevestiging van de toegangsrechten - et voila.

De app voor Adobe Flash op Android is geïnstalleerd.

Direct Download Flash Player

trekt het de minste inspanning Direct Download Flash Player via deze website door hemzelf. Met de favoriete Android-browser om de APK te laden op uw smartphone of tablet, het typen van het bestand als de download is zelfs een bevestigde zoals gebruikelijk de toegangsrechten en klaar met de installatie. Verschillende downloads voor verschillende versies van Android In de downloadsectie neemt de Adobe Flash Player Download plaats in verschillende versies, elkaar Android versies van 1,6 tot 2.x en 3.x naar 4.4 geschikt. Wie zou niet willen opgeven van de multimedia-flash pracht met de laatste edities van de robot Mobile Drive, maar ook alle third-party apps gebruiken, moet hier toegang. Merk echter waar dat Adobe Flash Player voor Android 4.4 is een dergelijk nauwkeurig, maar veroorzaakte geen problemen in de test en is daarom opgenomen in deze software toegang met.

map