de Webcam Test Downloadneemt een performance test op de PC-camera's. Blijft, bijvoorbeeld de video-chatten met Skype en Co, het scherm constant zwart, de freeware zijn de eerste aanwijzingen van mogelijke storingen. Verder kan zowel nuttig evenals leuke webcam software voor het downloaden overigens terug te vinden in onze catalogus.

Webcam-test downloaden controleert de camera zonder installatie

Hiervoor wordt de Webcam auditor niet vereist zelfs een installatie op de computer: Net na de webcam-test downloaden pak het ZIP-archief, dubbelklik op het bestand Webcam Test.exe, gedaan. Het opent dan een even gering gewoon gehouden programmavenster met twee knoppen.

Controleer eenvoudiger Webcam is nauwelijks

Deze dragen de speaking terms te starten en te stoppen, en het sporten een vierkant raam boven hen. Als u op de webcam testen de startknop wordt een bewegend beeld weer te geven in het venster is met de actie in orde. de snede blijft zwart, moet worden aangenomen dat een defect.

webcam-test downloaden

Waar dit om zorgvuldig te kijken naar de webcam-test downloaden stil helaas. De vrije auditor ten minste fungeert als een stap naar transmissiefout te identificeren door proces van eliminatie. Want als alle stuurprogramma's goed geïnstalleerd, die vaak voor het overzetten van Flash niet beschikbaar is en anders zijn alle onderdelen van de webcam configuratie in orde is, alles wijst op defecte of op zijn minst verniel hardware nodig is. In dit geval kan de PC-technicus dan alleen hulp bieden.

Ook helpt bij het uitlijnen van de webcam

Voert de camera, maar hun dienst zonder te klagen, maar toch voldaan Webcam-test een ander doel. Omdat de free functie tester verschijnt er een live preview van de cam afbeelding in haar programma raam van, doet hij bij wijze van spreken, in het voorbijgaan als een aanpassing bijstand voor de camera nuttig. Dus als bijvoorbeeld wilt weten voor het begin van de overdracht van het videosignaal, detecteert welk gedeelte rond de PC interne camera zo gemakkelijk kunt doen met een webcam test. In dit geval is het gratis te downloaden helpt ofwel de Cam zelf of - als een intern ingebouwde camera is beschikbaar - op de laptop ontwrichten totdat de beelduitsnede overeenkomt met hun eigen behoeften. Dan kunt u dan beginnen de eigenlijke stream op het internet.

ingesteld op de ontwikkeling, maar nog steeds bezig

Het vermelden waard is op dit punt dat webcam test wordt niet langer in ontwikkeling voor meerdere jaren. Elke storing in samenwerking met moderne camera's kunnen dan ook niet worden uitgesloten.