met de Samsung Galaxy A5 handleiding Download krijgen kopers van mid-range smartphones Galaxy A5 alle belangrijke informatie en tal van tips & Trucs. Op 152 pagina's in een handig PDF-formaat, de officiële Samsung Galaxy A5 handleiding beschrijft alle functies en instellingen in detail.

Samsung Galaxy A5 handleiding downloaden in PDF-formaat

De Samsung Galaxy A5 (model namen SM-A500FU en SM-A520F) biedt een goede verwerking, uitstekende levensduur van de batterij en een goede prijs-prestatieverhouding. De apparatuur is naar beneden nogal weelderig met microSD-slot, LTE Cat6 en NFC. De Koreaanse fabrikant Samsung breidt uit met Galaxy A3 en A5 zijn populaire Galaxy-serie met nieuwe modellen. De Premium-versie Samsung Galaxy A5 heeft een 5,2-inch scherm met full HD en 1920 x 1080 pixels in vergelijking met de 4,5 inch A3.

Samsung Galaxy A5 handleiding DownloadSamsung Galaxy A5 handleiding Download met talloze tips en informatie voor meer dan 150 pagina's

Geheugenkaart met maximaal 128 gigabytes gebruikt

Een van de grote voordelen boven de Galaxy S6 is de geïntegreerde microSD slot. De gebruiker kan een geheugenkaart met maximaal 128 gigabytes. Het interne geheugen 16 GB aan boord, met ongeveer vijf gigabytes van het Android besturingssysteem gebruikt. Met een vingerafdruksensor, kan de smartphone te beschermen en te ontgrendelen redelijk simpel. Als een zeer praktisch, de quick-oplaadfunctie draait. De processor van Samsung maakt gebruik van in-house Exynos series 7580 en een octacore processor met 1,6 GHz.

De batterij kan niet worden vervangen

Vrij overtuigend, de belangrijkste camera met 13 megapixels en de voorste camera met 5 megapixels. Ze kunnen worden gestart vanuit de standby-modus en zorgen voor de mobiele fotograaf scherpe beelden. Om over te klagen is de Galaxy A5, maar dat in plaats van USB-type C slechts één USB 2.0-poort aanwezig is en dat de batterij niet verandert.

Samsung Galaxy A5 handleiding Download Device componentenDuidelijke beschrijving van de inrichting structuur

De Samsung Galaxy A5 handleiding geeft de eerste stappen en basisinformatie

De Samsung Galaxy A5 handleiding downloaden in eerste instantie verklaard slag (levering, apparaat ontwerp, SIM-kaart of USIM-kaart en het gebruik van de accu, te gebruiken geheugenkaart in- en uitschakelen en lock screen en ontgrendelen) voordat de basisinformatie op zijn beurt de gebruikershandleiding : gebruik touch screen, indeling beginscherm, meldingen paneel en Quick control Frame, open sollicitaties, installeren of verwijderen toepassingen, tekst invoeren, Screenshot, Mijn documenten en energiebesparende functie.

Samsung Galaxy A5 handmatig downloaden voice memo'sDe Samsung Galaxy A5 handleiding legt onder andere registreert gesproken memo's.

Galaxy A5 handleiding met advies en hulp bij problemen

De volgende hoofdstukken zijn gewijd aan de thema's van de netwerkverbinding functies voor beweging en gebruiksgemak, personalisatie, telefoon, contacten, berichten en e-mail, camera, galerij, hulpverlener, Handige apps en functies, de verbinding met andere apparaten en het apparaat en data manager. Vervolgens geeft de instellingen waarin alle func Onen van het apparaat en het systeem worden toegelicht. De voltooiing van de handleiding vorm in de appendix hoofdstukken Raad, een sectie en tips over de batterij verwijdert het oplossen van problemen.