onopgemerkt kunnen blijven tijdens het surfen, video's en blokkeerde YouTube geblokkeerd toegang tot websites: Dit alles maakt het mogelijk Stealthy Chrome. De browser extensie maakt gebruik van de gebruiker met een magische hoed en terug te brengen streaming services en YouTube-video's die je moest doen zonder voor lang.

Stealthy Chrome doorbreekt sluitingen van de inhoud

GEMA verzwakt als gevolg van de sluiting van YouTube-video's niet alleen in veel surfplezier. Alle websites, met name het aanbieden van streams van muziek en video's hebben hun dienst aangepast om toegang van Duitsland omdat GEMA vergoedingen. Wat op Duitse bodem "slechts" een gebrek aan plezier betekent in andere landen een invasie van de burgerlijke vrijheden. Waar specifieke pagina's zoals Facebook of Twitter worden geblokkeerd door de overheid, zijn gebruikers machteloos ernaast. In beide gevallen brengt Stealthy Chrome de juiste oplossing.

stealthy Chrome

Dus de Chrome-extensie voor surfen vrijheid waarborgt

Zoals met de meeste Google Chrome extensies van dit type, zal de add-on-inhoud terug te brengen door verbinding te maken servers in andere landen. Door het gebruik van proxy genoemd pagina zijn bedrogen, de toegang, met inbegrip van het IP-adres uit een ander land. Op deze manier wordt niet alleen de blokkade van web content omzeild - Stealthy Chrome dus tegelijkertijd de gebruiker te beschermen. Door de procedure kan in feite moeilijk vinden van waar de gebruiker nu eigenlijk kwam.

Stealthy Chrome Installatie

Stealthy is Google's browser op stealth

Om anoniem te surfen op het net, wordt de uitbreiding eerste gedownload. Na het downloaden van eenvoudig toegang verlenen toestemming en het hulpprogramma is klaar voor gebruik na een paar seconden. Dit blijkt voor de gebruiker door de kleine stealth pictogram vliegtuigen naast de zoekbalk. Als de helper actief of inactief is, wordt geïllustreerd door de kleur van het pictogram. Na de installatie Stealthy is in eerste instantie nog niet geactiveerd - wordt het pictogram rood gekleurd in dit geval. Als alle content beschikbaar is, wordt het slot aldus ondermijnd, het pictogram vliegtuig krijgt een groene jurk. Over te schakelen naar de anonieme modus, klikt u op het pictogram dat geldt voor de deactivering. Kanttekening: Wie wil er niet alleen opgesloten inhoud te consumeren moet Uitschakelen extensie, anders beperkte aansluiting verwacht. Zeg, video's laden nauwkeuriger en surfen is een trage aangelegenheid.

Stealthy Chrome Options

Stealthy kent geen GEMA Block Muziek en video fans zijn goed bediend met een add-on voor Chrome. De uitbreiding brengt weer betrouwbaar opgesloten inhoud en biedt langs de weg voor veilig surfen. Gebruikers die van regime verboden leed, een beetje van hun vrijheid met Stealthy rug.