phonostar speler pakt radio en audio-recorder in één op de PC. De gratis software biedt toegang tot duizenden stations over de hele wereld en neemt on demand muziek en andere radioprogramma's als MP3 of WAV op.

phonostar speler Download: radio stations ontvangen uit de hele wereld

In het hoofdvenster phonostar speler toont de beschikbare web radio's per land, taal en genre ondergeschikt. Het programma selectie is indrukwekkend: Zowel nationaal als internationaal bekende radiostations bieden hun live streams op het internet. Of het muzikale, culturele of nieuws kanalen - het phonostar speler weet meer dan 8.000 stations, waaronder alle grote Duitse particuliere en publieke radiostations. Een ingebouwde oppervlak search helpt bij oriëntatie in de online ether. phonostar speler biedt extra individuele favorietenlijsten en vooraf gedefinieerde lijsten van categorieën, zoals "Top 100". "info & cultuur" of "wereldmuziek", Als geïntegreerd audiorecorder afzonderlijk wordt geïnstalleerd om de LAME-encoder, waardoor de software licentie redenen bedient.

In aanvulling op de freeware versie is ook een betaalde Plus-versie van phonostar speler is verkrijgbaar bij de fabrikant. Dit ziet af van elke vorm van reclame en biedt ook een snijgereedschap voor haar eigen Audioufnahmen. Met phonostar speler muziekliefhebbers krijgen een veelzijdige webradio met een succesvolle operatie aan zijn hand. Bijzonder praktisch: De radio is niet alleen radio streams kan horen, maar ze kunnen worden opgenomen op de harde schijf op hetzelfde moment volkomen legaal in WAV-of MP3-formaat.